Ding mee naar de DigiDare Award 2022!

Afbeelding Ding mee naar de DigiDare Award 2022!
woensdag 18 mei 2022

Heb jij een mooi praktijkvoorbeeld van digitaal samenwerken in de gebouwde omgeving? Ding dan mee naar de DigiDare Award 2022! Het belangrijkste doel van deze prijs is om anderen te inspireren met positieve voorbeelden van digitale samenwerking. Digitaliseren moeten we immers allemaal maar hoe pak je zoiets aan? Succesverhalen van deze cultuuromslag brengt anderen ook verder. Heb jij zo'n succesverhaal? Schrijf je dan in via de deelname link onderin dit artikel.

De DigiDare Award is voor alle professionals, samenwerkingsverbanden en organisaties die trots zijn op het resultaat dat zij geboekt hebben met digitaal samenwerken in de gebouwde omgeving. Elke professional, ongeacht achtergrond of ervaring, kan meedoen.

Deelnamecriteria

Wat zijn de belangrijkste deelnamecriteria?

  • Je succesverhaal gaat over digitale samenwerking in de gebouwde omgeving.
  • In je succesverhaal staan mens en organisatie centraal.
  • Je succesverhaal gaat over een recent initiatief (uit 2021 of later).

Hoe kun je meedoen?

Je kunt je van 1 tot en met 31 mei inschrijven via het inschrijfformulier. Beantwoord een paar simpele vragen over het succes dat je boekte met digitale samenwerking in de gebouwde omgeving. Als je op basis van je inzending op de shortlist komt, regelen wij de rest. Zo komen we bij je langs om je te interviewen en een filmpje op te nemen—op basis waarvan de jury de finalisten zal kiezen. Het kost je weinig tijd en je hoeft geen ingewikkelde documenten in te sturen.

Schrijf je hier in voor deelname aan de DigDare Award 2022!

  

De DigiDare Award is een initatief van BIM Loket en digiGOHet BIM Loket is een samenwerkingsverband van, voor en door de sector rond informatisering in de bouw. DigiGO is een overeenkomst met een gezamenlijke ambitie: digitalisering van de gebouwde omgeving. Met de ondertekening van de Digitaliseringsdeal hebben overheid, de brancheverenigingen van de bouw, de installatiesector en de toeleverende industrie afgesproken dat zij de komende jaren zoveel mogelijk sectorbrede afspraken maken over uitwisseling, eigenaarschap en organisatie van data en informatie.