Geslaagde ledencontactdag van de vakgroep ONG

Afbeelding Geslaagde ledencontactdag van de vakgroep ONG
donderdag 19 mei 2022

Vrijdag 13 mei 2022 heeft de vakgroep Ondergrondse Netwerken en Grondwaterbeheer (vakgroep ONG) haar jaarlijkse ledencontactdag gehouden. Nu we eindelijk weer bij elkaar mogen komen is het fijn om de leden en partners te ontmoeten op een unieke locatie in Utrecht.

We zijn gestart in Grand Hotel Karel V, met het vertonen van de korte film die is gemaakt rondom het 80-jarig bestaan van de vakgroep ONG en haar rechtsvoorgangers. Gevolgd met een barista workshop, waarbij we onder leiding van professionele barista's de juiste koffie moesten zoeken bij de smaken zoet, zuur en bitter. Na flink wat slurpen, ruiken en misschien wel spieken bij de buren werden we verrast door de uitslag. Het verschil proeven is één, maar het daarna koppelen aan zoet, zuur en bitter is twee.

Op chic naar Kasteel de Haar

Op het eind van de middag zijn we op chic vertrokken naar Kasteel de Haar, waar we feestelijk werden ontvangen in de prachtige Kapel. Waarna we het diner uitgeserveerd kregen de Main Hall van het Kasteel zelf. Tussen de gangen door kregen we een rondleiding en hoorden we de bijzondere verhalen die achter de kasteelmuren schuil gaan. Het is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland van de familie van Zuylen. Gerelateerd aan de vakgroep en de transitie waar we nu inzitten, is het bijzonder dat het Kasteel al vanaf het begin beschikte over centrale verwarming en elektriciteit. Vele bekenden, zoals Koningin Emma, Brigitte Bardot, Roger Moore en Gregory Peck hebben het Kasteel bezocht op uitnodiging van de familie.

Bekijk hier een terugblik van deze geslaagde bijeenkomst!

Yvonne de Rijck Adviseur Techniek Vakgroep Ondergrondse Netwerken en Grondwaterbeheer