Gewijzigde condities Renault ledenvoordeel

Korting op brandstof aangedreven bedrijfswagens komt (voorlopig) te vervallen

Afbeelding Gewijzigde condities Renault ledenvoordeel
maandag 23 mei 2022

Wij hebben bericht gekregen van Renault Nederland dat zij per 13 mei 2022 een belangrijke wijziging hebben doorgevoerd in de verkoopvoorwaarden van Renault bedrijfswagens met brandstofmotor.

Door de aanhoudende tekorten aan elektronische componenten / halfgeleiders, felle prijsstijgingen van grondstoffen en een aanhoudende hoge vraag naar bedrijfswagens, ziet Renault zich genoodzaakt om per direct te gaan werken met zogenoemde ‘niet vaste prijzen’ en hun commerciële condities voor álle zakelijke klanten op brandstof aangedreven bedrijfswagens stop te zetten. Concreet houdt dit in dat de korting voor leden van Bouwend Nederland (voorlopig) komt te vervallen.

Let op: dit geldt niet voor de condities op personenauto’s en elektrische bedrijfswagens. Die ledenkorting blijft vooralsnog ongewijzigd.

Uiteraard informeren wij je zodra de situatie wijzigt en Renault de condities weer aanpast. Uit rondvraag blijkt dat ook andere fabrikanten/ importeurs met dezelfde problemen als Renault te maken hebben en daar hun voorwaarden en kortingen momenteel op aanpassen.

Vragen?

Als je vragen of opmerkingen hebt dan horen wij die graag. Je kunt hiervoor contact opnemen met Team Ledenvoordelen, per e-mail op voordeel@bouwendnederland.nl of telefonisch via 079-3252 166.