Aftrap contactgroep Digitalisering - zien we jou op 14 juli?

Digitalisering
woensdag 1 juni 2022

Uitwisselbare data, integratie van softwarepakketten, BIM, cyber security, drones, digitaal samenwerken, papierloos werken, predictive twins en vul de lijst maar aan. Over welk onderwerp m.b.t. digitalisering wil jij meer kennis opdoen? Praat mee, denk mee en doe mee tijdens de contactgroep digitalisering.

Op 14 juli zal de eerste contactgroep digitalisering plaatsvinden, georganiseerd voor de regio Noord (Friesland, Groningen en Drenthe). Praat met gelijkgestemden over digitalisering in de bouw- en infrasector. En helemaal prettig, de agenda bepaal jij zelf. 

Tijdens deze eerste aftrap maken we kennis met elkaar en bespreken we de frequentie en de onderwerpen voor de komende periode. Rondom digitalisering valt veel te leren, misschien sluit je aan om te kijken of jullie vanuit het bedrijf 'de boot niet missen'. Anderzijds kan het ook zijn dat je behoefte hebt om te sparren met andere vakgenoten rondom een specifiek thema. De contactgroep digitalisering zorgt voor interactieve sessies met volop ruimte voor jouw behoefte. Naast het ophalen van kennis en het opdoen van inspiratie, staat de contactgroep ook voor een vertrouwde omgeving om te sparren of ervaringen te delen. 

Dat we digitaler moeten gaan werken is geen nieuws, hoe we hier invulling aan geven verschilt per bedrijf maar ook per persoon. Deze zoektocht hoef je niet alleen te doen, vanuit de contactgroep faciliteren wij graag het gesprek en kunnen wij je ook eventueel helpen aan nieuwe contacten of specifieke ervaringsdeskundigen.

Ongeacht jouw functie binnen het bedrijf, ben je welkom om aan te sluiten en mee te praten rondom dit onderwerp. Zien we jou op 14 juli, van 15.00u - 17.00u bij Het Forum in Groningen? 

MELD JE AAN

Willemijn Visscher verenigingsmanager regio noord