Korting op toegangtickets Glasstec

20 tot 23 september in de Messe te Düsseldorf

Afbeelding Korting op toegangtickets Glasstec
vrijdag 3 juni 2022

Al meer dan een halve eeuw is de tweejaarlijkse Glasstec in Düsseldorf een referentiebeurs voor de glasindustrie. De 26e editie van de beurs, oorspronkelijk gepland voor 2020, werd uitgesteld vanwege de impact van de COVID-19-pandemie en zal nu worden gehouden van 20 tot 23 september 2022 op glasstec 2022 .

Als toonaangevende internationale bijeenkomst voor de sector biedt Glasstec een uitgebreid beursassortiment met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van glasproductie, -verwerking en -afwerking, glastoepassingen in de bouwsector, lasertechnologieën en zonne-energie, glasproducten en hulpgereedschappen. Meer dan 1.200 exposanten ontmoeten meer dan 42.000 vakbezoekers uit 120 landen op de beursvloer, creëren onmisbare samenwerkingsmogelijkheden en zetten de trends die de toekomst van de glasindustrie zullen bepalen. De prevalentie van internationale bedrijven en professionele bezoekers maakt glasstec Düsseldorf een unieke efficiënte manier om uw producten aan een breed publiek te presenteren en uw netwerk uit te breiden.

Leden en sympathisanten van Vakgroep GLAS kunnen met korting hun toegangsticket à € 24,= bestellen. Het reguliere toegangsticket kost € 42,=.  Interesse? Stuur hiervoor een e-mail naar Irene Taal

Adres:
Messe/Convention Center Düsseldorf
Stockumer Kirchstrasse 61
40474 Düsseldorf
Duitsland