• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Vakgroep Grondwerk organiseert florerende ledenvergadering in Almere

Vakgroep Grondwerk organiseert florerende ledenvergadering in Almere

Afbeelding Vakgroep Grondwerk organiseert florerende ledenvergadering in Almere
woensdag 8 juni 2022

Op 25 mei 2022 hield de Vakgroep Grondwerk haar voorjaarsledenvergadering op het terrein van de Floriade in Almere, in het gebouw van de Aeres Hogeschool.

De aanwezige leden kregen een boeiende presentatie van Marcel Cassee en Michiel Gadella, beiden verbonden aan het Informatiepunt Leefomgeving, over de praktische gevolgen van de Omgevingswet voor de grondwerkers. Presentatie gemist? Via deze link kan je hem terugkijken. Daarnaast nam Joep Rats, directeur Beleid en Vereniging, de leden mee in de stand van zaken rond enkele actuele dossiers.

Deze ledenvergadering was tevens de laatste vergadering van Harry Verboon. Harry heeft veertien jaar in het bestuur van de vakgroep gezeten, waarvan de laatste acht jaar in de functie van voorzitter. Onder luid applaus van de aanwezigen werd Harry bedankt voor zijn grote en actieve inzet voor de vakgroep Grondwerk in de afgelopen periode. De vergadering werd afgesloten met een borrel op het dakterras van het Aeresgebouw, gevolgd door een gezellige én smakelijke maaltijd in het ernaast gelegen Food Forum.

Charles Verheyen verenigingsmanager grondwerk en railinfra