Twee PBM experts bundelen de krachten

Lyreco en Intersafe gaan samen verder

Afbeelding Twee PBM experts bundelen de krachten
woensdag 29 juni 2022

Sinds 1 juni 2022 hebben Lyreco en Intersafe hun krachten gebundeld. Door de sterktes van beide bedrijven samen te voegen, kunnen ze bouw- en infrabedrijven een nog completer pakket van producten, diensten en oplossingen aanbieden. Zo kunnen ze niet alleen jouw werkplek inrichten en je werkdag ondersteunen met de verschillende productcategorieën en diensten, maar ook zorgen dat jij en jouw team steeds veilig kunnen werken op en rond de bouwplaats.

Compleet aanbod aan PBM's, met veel voordeel

Waar je werkplek zich ook bevindt en welke diensten je ook nodig hebt, Lyreco en Intersafe leveren als één partner de juiste producten en oplossingen om jou en je werknemers een veilige werkdag te bezorgen. Het is een compleet aanbod aan persoonlijke beschermingsmiddelen: van oordoppen en veiligheidsbrillen tot kleding en adembescherming. Lyreco en Intersafe hebben alles om je werknemers op een comfortabele manier te beschermen en je bouwplaats ongevalvrij te houden. Een toegewijd PBM-expertteam van gediplomeerde preventieadviseurs staat voor je klaar.

Bekijk de Lyreco PBM catalogus

 

Het voordeel van de samenwerking tussen Lyreco en Intersafe wordt nog groter dan de som van beide delen. Zo kan jij als lid van Bouwend Nederland genieten van heel wat interessante voordelen:

  • Een uitgebreide expertise en advies op maat volgens de meest recente normen;
  • Een nog ruimer, volledig geïntegreerd productaanbod op maat van jouw sector en activiteiten, beschikbaar in heel Europa;
  • Een uitgebreid dienstenaanbod, inclusief het handige Employee Safety Manager platform voor een vlotte opvolging;
  • Een nog sterker logistiek netwerk over heel Europa;
  • Een geoptimaliseerd kostenplaatje dankzij een slim aankoopbeleid bij één leverancier;
  • Een duurzame aanpak en uitgebreide ambities wat betreft circulaire PBM.

Lyreco en Intersafe kijken er alvast naar uit om hun rol als vertrouwde partner kracht bij te zetten en nog verder uit te breiden met de best mogelijke oplossingen voor veiligheid en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over deze samenwerking of over de producten en diensten van Lyreco en Intersafe? Mail je vraag dan naar voordeel@bouwendnederland.nl.

Bekijk de Lyreco voordeelpagina