Ontwikkel je verder in ondergrondse netwerken

Afbeelding Ontwikkel je verder in ondergrondse netwerken
vrijdag 8 juli 2022

Wil je je verder verdiepen in ondergrondse netwerken? Dan is de praktijkgerichte opleiding Werkvoorbereider/Calculator Ondergrondse Netwerken van de Infra Academy van BOB-KOB perfect voor jou. Met deze opleiding krijg je als beginnend werkvoorbereider of calculator in de ondergrondse netwerken de juiste handvatten aangereikt om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied.

Tijdens de opleiding staan naast voorbeeldprojecten ook jouw eigen praktijkervaringen centraal. Je gaat vooral veel zelf aan de slag en je maakt de koppeling met je eigen werkpraktijk. Je leert project- en procesanalyses maken en een Plan van Aanpak op te stellen. Daarnaast leer je de calculatie en nacalculatie uitvoeren en krijg je inzicht in de contracten en relaties daartussen. Ook leer je een planning op te stellen en krijg je inzicht in de daaraan gerelateerde kosten. De opleiding bestaat uit een combinatie van vakkennis, vakvaardigheden en persoonlijke vaardigheden passend bij de functie. Je start de opleiding met een korte e-learning. De oefeningen en cases worden hierop afgestemd en aan de hand van een rode-draad-project bereik je je leerdoelen. Na iedere bijeenkomst wordt verwacht dat je de opgedane kennis en ervaringen toepast in je eigen werkomgeving/project. Tijdens de volgende bijeenkomsten deel je deze praktijkervaringen met je medecursisten en werk je richting jouw examenopdracht.

Eindwerkstuk

Je sluit de opleiding af met het maken van een integrale examenopdracht (eindwerkstuk). Na een positieve beoordeling verdedig je, tijdens een presentatie, jouw eindwerkstuk. Als je geslaagd bent ontvang je het branche erkende diploma Werkvoorbereider/Calculator Ondergrondse Netwerken. Na het volgen van de opleiding heb je de kennis en inzichten van een werkvoorbereider en/of calculator in de ondergrondse Infra.

Korting voor leden

Ben je lid van de Vakgroep Ondergrondse Netwerken en Grondwaterbeheer, dan krijg je 5% korting bij inschrijving. Wil je meer weten van deze opleiding? Kijk dan op de website of neem contact op met het team Infra Academy van BOB-KOB.

Oproep Expertgroepen

De Infra Academy van BOB-KOB, is doorlopend bezig om de opleidingen door te ontwikkelen. Zij benutten daarbij graag jouw kennis en kunde om de inhoud van deze opleidingen te optimaliseren en goed sluitend te houden op de actualiteit en dagelijkse praktijk. Denk daarom mee over de inhoud van deze opleidingen, samen met andere specialisten uit de branche. Met de expertgroep kom je twee of drie keer per jaar bijeen om van gedachte te wisselen en kennis en kunde met elkaar te delen. Daarnaast bieden ze je de mogelijkheid om deel te nemen aan interessante kennissessies, om ook jouw eigen kennis en ontwikkeling een boost te geven. Ben je geïnteresseerd neem dan gerust contact op!