100% elektrisch met de nieuwe Renault Kangoo E-TECH

Profiteer nu nog van de SEBA-subsidie

 • Tot 300 kilometer actieradius WLTP
 • In 42 minuten weer 80% geladen en klaar voor de volgende klus
 • Tot 1500 kg aanhanggewicht én de grootste laadruimte in zijn klasse (4.9 m3)
Afbeelding 100% elektrisch met de nieuwe Renault Kangoo E-TECH
maandag 29 augustus 2022

De nieuwe Kangoo E-TECH Electric staat nu in de showroom. Deze 100% elektrische versie legt de lat hoger dan ooit om te voldoen aan de dagelijkse behoeften van bouw- en infraprofessionals. Met de Kangoo E-TECH Electric profiteer je niet alleen van een gunstige aanschafsubsidie, je hoeft ook niks in te leveren op de inzet van deze bedrijfswagen.

Van of the Year 2022

Sinds de onthulling van de eerste elektrische Kangoo in 2011, hebben er maar liefst 70.000 een plekje op de weg gekregen. Daarmee is 1 op de 5 elektrische bestelwagens in Europa is een elektrische Kangoo. Met de komst van de nieuwe Kangoo E-TECH Electric is Renault er van overtuigt dat nog meer professionals zullen kiezen voor deze elektrische bedrijfswagen. Hij is namelijk verkozen tot 'International Van of the Year 2022'.

Belangrijke kenmerken

Als bouwer zijn er naast voldoende actieradius van je bestelwagen ook andere aspecten, zoals trekgewicht en laadruimte, van belang. We zetten een aantal punten op een rij.

 • 300 kilometer actieradius (WTLP)
 • 1.500 kg trekgewicht
 • Snelladen tot 80kW
 • Maximaal 800 kg laadvermogen
 • Tot 4.9m3 laadvolume met de handige ‘Open Sesame’ functie
 • SEBA-subsidie: 10% subsidie over de netto-catalogusprijs van de bedrijfswagen, afgetopt tot een maximum van € 5.000.
 • Financial Lease vanaf: €239,-* excl. btw
 • Operational Lease vanaf: €479**,- excl. btw

Actieleaflet

Download hier een actieleaflet van de nieuwe Renault Kangoo E-TECH Electric.

Nu downloaden

 

Aantrekkelijk instappen

Door te kiezen voor een Kangoo E-TECH Electric maak je de keuze voor een uiterst veilige compacte bestelwagen met 12 ADAS-systemen (Advanced Driver Assistance Systems) én maak je economisch een slimme keuze. Met de gunstige gebruikskosten en huidige SEBA-subsidie is het extra aantrekkelijk. Je kan al instappen in een Kangoo E-TECH Electric vanaf €29.690,-. De Kangoo E-TECH Electric staat nu bij de Renault-dealer in de showroom. Laat je overtuigen tijdens een proefrit en stap nog dit jaar in één van de voorraad modellen.

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je graag meer weten over het speciale ledenvoordeel met Renault? Neem dan contact met ons op via 079-3252 166 of mail naar voordeel@bouwendnederland.nl.

Stel je vraag

 

* Financial lease periode van 60 maanden bij een rente tarief van 2.9% rente. Bij een periode van 48 maanden kost de Kangoo E-TECH €269,- per maand inclusief een rente van 1.9%
**Op basis van de Renault Kangoo 44 kWh Advance 11kW lader, 60 maanden met 15.000 km/j.
Inclusief: MIA subsidie, reparatie, onderhoud, zomerbanden en allrisk verzekering met een eigen risico van € 450,-.
Exclusief: SEBA subsidie