BNL special Ledenvoordelen #1 verschenen!

vrijdag 24 mei 2019

Silke Gurdebeke

medewerker communicatie
Afbeelding BNL special Ledenvoordelen #1 verschenen!

De BNL special Ledenvoordelen is weer verschenen. In deze editie hebben we gekozen om de focus te leggen op de ervaringen van onze leden met de diensten van onze voordeelpartners, maar ook onze eigen dienstverlening zoals de BNL Academy en Social Support. Want dat is namelijk waar het allemaal om draait: optimale service en voordelen aanbieden die u ondersteunen bij uw dagelijkse bedrijfsvoering.

U kunt ook meer te weten komen over de betrokkenheid van onze partners in onze branche. Voor de tv-opnames van de serie ‘Je gaat het maken’ op RTL4 heeft Renault namelijk twee bestelwagens ter beschikking gesteld. Deze werden volledig gewrapt in de stijl van het programma om de zichtbaarheid te vergroten. Hoe deze samenwerking precies in zijn gang is gegaan, kom je te weten in deze uitgave.

De BNL special Ledenvoordelen staat ook boordevol interessante artikelen over de voordelen waarvan u als lid kunt profiteren. Hoe makkelijk en snel over te schakelen naar e-facturatie? Wat zijn nu juist de risico’s bij het plaatsen van zonnepanelen en waar moet u rekening mee houden bij het afsluiten van een verzekering hiervoor? Welke standaard bestaat er in snijbestendige kledij en welke past bij uw specifieke werkzaamheden? Al deze vragen en meer komen aan bod in deze special.

Leest u de BNL special ledenvoordelen liever digitaal? Bekijk de nieuwe editie dan op onze website