Management Leergangen van start in 2021

dinsdag 21 mei 2019
Afbeelding Management Leergangen van start in 2021

Wil jij als (aankomend) manager in de bouw-, infra- en installatiesector inspelen op actuele vraagstukken en tegelijkertijd werken aan je management skills? Schrijf je dan in voor één van de drie de management opleidingen die in voorjaar 2021 van start gaan!

Actuele ontwikkelingen in de bouw-, infra- en installatiesector staan in de management opleidingen centraal. Voor elke doelgroep is er een passende management opleiding. Zo is de Management Leergang strategisch voor de meer ervaren managers die zich willen richten op het ontwikkelen van een strategie voor het bedrijf of bedrijfsonderdeel. De Management Leergang operationeel richt zich vooral op de startende of aankomende manager die komend vanuit een meer specialistische functie zich wil verbreden en inzicht wil krijgen in alle onderdelen van de bedrijfsvoering. De JBN masterclass is voor de bouwprofessionals en high potentials die zich willen richten op persoonlijke groei en prepareren op eindverantwoordelijkheid van hun (mkb-)bedrijf of bedrijfsonderdeel. 

Meer informatie en aanmelden

Elke Management Leergang heeft een unieke, specifieke inhoud, dus wat wil je leren? In deze brochure zijn ze voor je op een rijtje gezet. Voor meer informatie, aanmelden en een vrijblijvend intakegesprek voor (een van de drie) opleidingen kun je terecht op de site van Bouwend Nederland Academy, BOB opleidingen en die van de Masterclass: