Nieuw trainingsjaar, nieuw BNL Academy aanbod!

Afbeelding Nieuw trainingsjaar, nieuw BNL Academy aanbod!
dinsdag 27 augustus 2019

Bij de BNL Academy geloven we dat kennisdeling bedrijven succesvol maakt. Daarom organiseren we trainingen over diverse thema’s die relevant en actueel zijn voor bedrijven in de bouw en infra. Ook dit jaar weer hebben we een uitgebreid aanbod samengesteld om u zo goed mogelijk te helpen bij uw bedrijfsvoering. Bekijk het nieuwe en uitgebreide aanbod nu op onze website!

Nieuw trainingsjaar? Het is toch al eind augustus?! Als BNL Academy plannen we onze trainingen altijd in vanaf september t/m juni. Vanaf 2020 schakelen we over naar een aanbod dat het hele jaar actueel zal zijn, van januari tot en met december.

De huidige trainingen zijn gepland tot aan de kerstvakantie en per thema op de website geplaatst. We hebben ook enkele nieuwe trainingen toegevoegd zoals Margeverbetering.

Hou zeker onze website in de gaten voor het meest actuele aanbod. Er volgt nog een aantal nieuwe trainingen, onder andere over de nieuwe Wet Kwaliteitsborging die binnenkort online wordt geplaatst. Ook via onze Twitter en LinkedIn pagina zullen we u informeren over o.a. de lancering van nieuwe trainingen.

Thema dat nog niet op onze website staat?

Wilt u heel graag een training volgen over een specifiek thema dat nog niet op onze website staat?
Laat het ons dan weten via academy@bouwendnederland.nl of bel 079 3 252 166! We zijn namelijk continue op zoek naar trainingen die onze dienstverlening kunnen verbeteren.