Ledenvoordeel: NCK treedt toe tot de Normec Group

woensdag 9 oktober 2019
Afbeelding Ledenvoordeel: NCK treedt toe tot de Normec Group

Ledenvoordeelpartner Nederlands Certificatie Kantoor (NCK) en de Normec Group gaan de krachten bundelen. Door deel uit te maken van de Normec Group, kan NCK onze leden voorzien van een breder pakket van diensten op het gebied van certificering.

Om de groeimogelijkheden van NCK nog beter te kunnen benutten, heeft NCK ervoor gekozen toe te treden tot de Normec Group; een organisatie met eenzelfde filosofie inzake bedrijfsvoering en met een mooie groeiambitie. De Normec Group is een organisatie actief in de Benelux, dat een totaalpakket aanbiedt op het gebied van laboratorium testen, analyses, inspecties en certificering. De samenwerking tussen de Normec Group en het in de bouw gespecialiseerde NCK zorgt voor een verdere kennisverbreding en verdieping in de branche en daarmee voor een nog betere dienstverlening aan onze leden.

Service blijft gelijk

Ben je al klant van NCK, dan verandert er in de dagelijkse praktijk niets. NCK blijft haar eigen identiteit behouden. Je kunt rekenen op dezelfde kwaliteit en service zoals je die van NCK gewend bent. De mantelovereenkomst ledenvoordeel loopt ook door met aantrekkelijke kortingen op het in de basis al vriendelijke prijspeil van NCK.

Uitbreiding diensten

Wat er wel verandert is de uitbreiding voor het aanbieden van een Totaal concept op het gebied van certificering en testing (one stop shopping) o.a. uitbreiding aantal SiKB BRLnormen, Brandveiligheid, MVO, etc. Ook zal de samenwerking leiden tot het ontwikkelen van IT concepten, waaronder een praktisch klanten portaal.

Eén aanspreekpunt

Wil je naast de diensten van NCK ook diensten van Normec afnemen, dan loopt de planning via één aanspreekpunt en kunnen audits van beide partners op elkaar worden afgestemd.

Ben je al klant van NCK en heb je vragen over de fusie, neem dan rechtstreeks contact op met je contactpersoon bij NCK. Maak je nog geen gebruik van het ledenvoordeel bij NCK en wil je dat hierover contact met je wordt opgenomen? Laat dit dan weten door te mailen naar voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079 3 25 21 66.