BNL special Ledenvoordelen #2 verschenen!

maandag 21 oktober 2019
Afbeelding BNL special Ledenvoordelen #2 verschenen!

In deze editie staan we o.a. stil bij de kick-off van het label Bouwend Nederland Verzekeringen. Dit label werd in het leven geroepen met als primaire doel om onze leden te behoeden voor financiële risico’s die de continuïteit van de onderneming in gevaar brengen. Want we weten dat je als ondernemer bewust risico’s moet durven nemen. En als het dan toch misgaat, kan je rekenen op onze uitgebreide en bouw- en infraspecifieke dekkingen. Wil je graag bekijken of jouw huidige verzekeringen jouw dagelijkse risico’s voldoende afdekken? Neem dan contact op met bnlverzekeringen@aon.nl of bel 020 430 51 80.

De winter staat voor de deur en daarom gaan we dieper in op hoe je het uitgebreid bouwweer kunt gebruiken om snel en makkelijk te zien of je kan werken op jouw locatie of niet. Ga je binnen jouw bedrijf over gladheidbestrijding? Dan heb je gedetailleerde informatie nodig om de juiste beslissing te kunnen maken. Met de optie GladheidSupport krijg je tijdens de wintermaanden dagelijks nauwkeurig advies van de gladheidsexperts van InfoPlaza. We staan ook stil bij het belang van het aanmaken van een project in het uitgebreid bouwweer. Wat je dit oplevert, kom je te weten in deze uitgave.

De BNL special Ledenvoordelen staat ook boordevol interessante artikelen over de voordelen waarvan je als lid kunt profiteren. Hoe kan je graafschade makkelijk en snel reduceren? Welke knelpunten met betrekking tot de loondoorbetalingsverplichting neemt de nieuwe MKB verzuimontzorgverzekering weg? En welke Renault past het best bij jouw werkzaamheden? Al deze vragen en meer komen aan bod in deze special.

Lees je de BNL special ledenvoordelen liever digitaal? Bekijk dan de nieuwe editie dan op onze website >>