• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Mijn Bouwend Nederland vanaf vandaag beschikbaar voor alle lidbedrijven van Bouwend Nederland

Mijn Bouwend Nederland vanaf vandaag beschikbaar voor alle lidbedrijven van Bouwend Nederland

dinsdag 26 november 2019
Afbeelding  Mijn Bouwend Nederland vanaf vandaag beschikbaar voor alle lidbedrijven van Bouwend Nederland

De vereniging vernieuwt nog verder! Na de lancering van de nieuwe website is nu ook Mijn Bouwend Nederland beschikbaar voor alle leden van de vereniging. Mijn Bouwend Nederland is een ledenportaal dat – als onderdeel van de nieuwe website – lidbedrijven onder meer de mogelijkheid biedt om bedrijfsgegevens te muteren, je voor trainingen en bijeenkomsten aan te melden en om zelf inloggegevens voor medewerkers uit te geven.

Ook is het vanaf nu mogelijk een eigen interesseprofiel samen te stellen. Op basis hiervan zal Bouwend Nederland je in de toekomst steeds vaker van informatie op maat voorzien, een vaak door leden uitgesproken wens.

Beheerdersrol lidbedrijf

Reguliere medewerkers kunnen zich in Mijn Bouwend Nederland direct aanmelden voor bijeenkomsten en trainingen van de vereniging, maar ook eigen profielgegevens wijzigen, interessegebieden aanvinken of het lidmaatschapsbewijs downloaden. Hiernaast kent ieder lidbedrijf een beheerder met aanvullende functies. De beheerder is in eerste instantie diegene – veelal een directeur – die bij ons als eerste contactpersoon van het lidbedrijf bekend is. Deze contactpersonen ontvangen binnenkort een afzonderlijke mail met extra toelichting.

Vanaf nu kan een beheerder wel al profiteren van de aanvullende mogelijkheden in Mijn Bouwend Nederland:

  • een andere collega (ook) beheerder van Mijn Bouwend Nederland maken,
  • bedrijfsgegevens inzien en zo nodig muteren,
  • eigen collega’s van inloggegevens voorzien voor de website en Mijn Bouwend Nederland,
  • uit dienst melden van bij de vereniging geregistreerde medewerkers,
  • facturen inzien en downloaden, en
  • de omzet opgeven voor de contributieberekening.

Profiteer vandaag nog!

Wil je optimaal profiteren van Mijn Bouwend Nederland en alle andere dienstverlening op de website? Log dan vandaag nog in op https://mijn.bouwendnederland.nl of klik op Mijn profiel, rechtsboven op www.bouwendnederland.nl.

Let op: nieuw wachtwoord nodig!
Voor de nieuwe website en voor Mijn Bouwend Nederland moet je eenmalig een nieuw wachtwoord aanmaken. Heb je dit nog niet gedaan naar aanleiding van onze eerdere berichtgeving? Vul op de onderstaande pagina je e-mailadres in en klik op de knop Verstuur. Je ontvangt dan een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Vragen?

Kom je er niet uit of heb je aanvullende vragen? Neem dan contact op met de ledenadministratie van Bouwend Nederland via ledenadministratie@bouwendnederland.nl of 079 – 3 252 158 / 159.