Toolkit

Social media tips, bouwkeetposter en bouwhekdoek

woensdag 10 juni 2020

Angelina van Weerdenburg

Communicatieadviseur
Afbeelding Toolkit

Ben jij een echte #doorbouwer? Deel de komende weken dan zoveel mogelijk foto’s en filmpjes die laten zien hoe jij en je collega's (verantwoord) doorbouwen via jullie eigen kanalen en gebruik daarbij de hashtag #doorbouwers. Wij delen jouw bericht dan graag via onze kanalen. 
 
Wil je weten hoe je je socialmediakanalen zo goed mogelijk inzet? Bekijk dan onze social media toolkit met een handig stappenplan voor het posten van content, tips en tricks en voorbeeldberichten die je kunt gebruiken op jouw eigen kanalen.
 
Wil jij jouw collega's uitdagen om ook hun foto's of filmpjes te delen? Download dan de campagneposter en hang deze op in de keet!
 
Wil je graag een #doorbouwers bouwhekdoek laten maken ? Download dan het campagnebeeld op het formaat van een bouwhekdoek in het rood of blauw. Let op: wanneer je een bouwhekdoek wilt laten maken met daarop jouw eigen logo, dan kan dat (wanneer je lid bent van Bouwend Nederland) ook! Mail een verzoek daarvoor naar doorbouwers@bouwendnederland.nl. Wij sturen jou dan (gratis) een open bestand van de vormgeving van het bouwhekdoek waar jouw vaste vormgever het logo van jouw bedrijf in kan plaatsen.

Download het campagnebeeld #doorbouwers

Download de bouwkeetposter #doorbouwers

Download het bouwhekdoek #doorbouwers

Wil je een bouwhekdoek met daarop jouw eigen logo? Mail dan naar doorbouwers@bouwendnederland.nl voor het open bestand van het bouwhekdoek waar je jouw eigen logo aan kunt laten toevoegen door jouw vaste vormgever (let op: alleen voor leden van Bouwend Nederland).