Duurzame Aanbieder

Dak met zonnepanelen bestaande bouw

Het is goed merkbaar: veel huiseigenaren willen energie besparen en duurzame energie opwekken. Maar ze komen er vaak niet toe om maatregelen te nemen vanwege de kosten, keuzestress of het gedoe.

Energie besparen is belangrijk. Maar hoe?

Dat energie besparen belangrijk is, maakt de landelijke overheidscampagne ‘Energie besparen doe je nu’  goed duidelijk en de verduurzamingsopgave die uit het Klimaatakkoord voorkomt. Maar hoe pakken ze het verder aan?

De juiste leverancier

Om huiseigenaren verder te helpen hebben Bouwend Nederland, Techniek Nederland en OnderhoudNL een profiel Duurzame Aanbieder opgezet voor bedrijven die huiseigenaren met kennis en garanties kunnen bijstaan. Zo weten zij dat ze met deskundige bedrijven van doen hebben, die de benodigde kennis hebben, advies op maat kunnen leveren en indien gewenst de uitvoering kunnen regisseren.

Consumenten kunnen via www.duurzameaanbieder.nl op zoek gaan naar de juiste leverancier. Wil je ook Duurzame Aanbieder worden? Bekijk dan hier de criteria waaraan een Duurzame Aanbieder moet voldoen en het verloop van de aanmeldprocedure. Duurzame Aanbieders vertellen graag waarom zij zich hebben aangesloten.

Magazine

Download onze special Duurzaamheid

Profiteer van onze duurzame aanbiedingen

De Duurzame Adviseurs

 

Helen Visser beleidsadviseur duurzaamheid