Toolkit campagnecommunicatie

Instroom campagne 4

In de instroomcampagne Je Gaat Het Maken in de bouw verbinden we bestaande, vaak al succesvolle projecten die gericht zijn op instroom. Naast een campagnesite gebruiken we hiervoor eenzelfde vormtaal in de verschillende projecten. Voor het toepassen van die vormtaal is een toolkit ontwikkeld, die bestaat uit het logo, een reeks foto's en een huisstijlgids. Leden die bij de campagne willen aanhaken met instroomprojecten, kunnen van deze elementen gebruikmaken in hun communicatie over deze projecten.

Poster Je Gaat Het Maken

Onderstaande poster bevat de QR-code waarmee je naar de campagnewebsite Je Gaat Het Maken gaat. Hier kun je bekijken wat de toekomstmogelijkheden voor jou in de bouw en infra zijn. 
Download de poster

Gastles of excursie

Op zoek naar handvatten om een gastles of een excursie te organiseren? Bekijk onze handige 'tips and tricks'.
Of geef met behulp van onze Bouwgame een geweldige gastles waarbij de leerlingen met een actuele challenge uit hun omgeving aan de slag gaan. De game sluit aan op eigen ervaringen en ondernemerschap in de bouw & infra. Klik hier voor meer informatie over de Bouwgame die met name bestemd is voor leerlingen uit groep acht en het middelbaar onderwijs.

Toekomstmogelijkheden in de bouw en infra

Wil je loopbaanpaden brochures en/of briefkaarten van 'Toekomstmogelijkheden in de bouw en infra' bestellen? Stuur dan een mail naar instroom@bouwendnederland.nl.

Huisstijlgids Je gaat het maken

De huisstijlgids geeft tekst en uitleg over alle vormelementen van de instroomcampagne Je Gaat Het Maken in de bouw: het logo, het kleurgebruik, de typografie, de fotografie en voorbeelden van het gebruik van de huisstijl. Met deze gids kun je de communicatie over jullie instroomprojecten laten aansluiten bij die van de instroomcampagne.
Download de huisstijlgids

Logo Je Gaat Het Maken

Hieronder vind je het logo van Je gaat het maken in de bouw in verschillende bestandstypen. Het logo kan in online en offline communicatie over jullie instroomprojecten worden toegepast. Door gebruik van het logo laat je zien dat jouw instroomproject deel uitmaakt van de instroomcampagne.
 
Klik hier voor het jpg-bestand van het kleurenlogo 
Klik hier voor het tiff-bestand van het kleurenlogo
Klik hier voor het eps- en ai-bestand van het kleurenlogo 

Klik hier voor het jpg-bestand van het zwart-witlogo
Klik hier voor het eps- en ai-bestand van het zwart-witlogo

Foto's Je Gaat Het Maken

Door gebruik van onderstaande foto's maak je de relatie tussen het instroomproject en de campagne 'Je Gaat Het Maken in de bouw' zichtbaar. De foto's zijn opgemaakt conform de huisstijl van de campagne (met een filter over de foto) en rechtenvrij te gebruiken in online en offline communicatie.


Klik hier om deze foto te downloaden

 
Klik hier om deze foto te downloaden


Klik hier om deze foto te downloaden


Klik hier om deze foto te downloaden


Klik hier om deze foto te downloaden


Klik hier om deze foto te downloaden