Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Bouwhuis
  3. Kantoorruimte

Kantoorruimte huren

Zoek je een moderne kantoorruimte met uitstekende faciliteiten, goed bereikbaar vanaf de snelweg (A12) en met het openbaar vervoer?

Modern kantoor

Het Bouwhuis is het toonbeeld van wat de bouw in zijn mars heeft. Gebouwd onder hoogwaardige architectuur is er intensief aandacht besteed aan brandwerendheid in alle gebruikte materialen. Het gebouw is zeer energiezuinig (EPN-waarde 0,76). Een extra gevel zorgt ervoor dat het geluid van de A12 buiten blijft. Het pand beschikt over veel faciliteiten waarvan huurders gebruik kunnen maken, zoals een centrale receptie, een parkeergarage van twee lagen en een bedrijfsrestaurant. Op de tiende en elfde verdieping bevinden zich naast een hoogwaardig auditorium met 100 zitplaatsen vergaderruimten waar alle huurders tegen betaling gebruik van kunnen maken.

Hoogwaardig opleveringsniveau

De aangeboden ruimte wordt opgeleverd met kabelgoten inclusief bekabeling voor telefonie en internet (glasvezel), vloerbedekking, alarminstallatie, klimaatinstallatie, te openen ramen, pantry, systeemplafonds en verlichtingsarmatuuur (aa/uit op beweging). Er kunnen tevens parkeerplekken worden gehuurd in de onder de het gebouw gelegen parkeergarage. Eén van de voordelen van het huren in het Bouwhuis is het delen van services: de telefooncentrale en telefonistes, het gebruikmaken van de afdelingen reproductie en post, huismeesterzaken, catering en het vergadercentrum.

Bereikbaarheid

Met de auto bereik je het Bouwhuis afrit 7 op de A12 tussen Den Haag en Zoetermeer. Met het openbaar vervoer kun je uitstappen op station Zoetermeer Oost. Vanaf hier is het 10 minuten lopen naar het Bouwhuis. Vanaf het perron neem je de loopbrug over het spoor, onderaan slaat u linksaf op het looppad dat parallel aan het spoor ligt. Het looppad is goed verlicht.

Vanuit station Zoetermeer Oost vertrekt elk kwartier een trein naar station Gouda Centraal. Vanaf station Gouda Centraal kan worden overgestapt op treinen richting Rotterdam, Alphen aan de Rijn, Utrecht, Arnhem of Amsterdam. Vanuit station Zoetermeer Oost vertrekt ook elk kwartier een trein naar station Zoetermeer Centraal, Ypenburg, Voorburg en Den Haag CS.

Servicekosten

De kosten voor onderhoud, herstel- en vernieuwingswerkzaamheden, inspecties, keuringen aan gebouw, terrein en installaties die ten laste komen van de huurder, alsmede de kosten voor onroerend zaakbelasting, verontreinigingsheffing en rioolrecht, energie en water, glasbewassing binnen en buiten, tuinonderhoud, schoonmaak van kantoren, vegen en strooien van de wegen en beveiligingsronden en alarmopvolging zullen door de huurder aan de verhuurder naar rato van het aantal gehuurde m2 verhuurbaar kantoor vloeropppervlak worden voldaan door midden van het vergoeden van servicekosten.

Huurprijs

  • De huurprijzen zijn medeafhankelijk van het aantal af te nemen vierkante meters.
  • Meterprijzen zijn gebaseerd op bruto oppervlak, inclusief toe te rekenen algemene ruimten.
  • Huurtermijnen in overleg te bepalen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over kantoorhuur in het Bouwhuis?