Digitaal zakendoen

De overheid wordt steeds digitaler. U kunt als bedrijf steeds meer zaken digitaal regelen met de overheid. Bijvoorbeeld wanneer u een vergunning aanvraagt bij het omgevingsloket, of offerte indient via TenderNed of wanneer u een instemmingsaanvraag moet doen. Het bespaart u tijd en geld. Veel bedrijven in onze sector zijn u voor gegaan.

Voorbeelden van zaken die uw bedrijf digitaal kan regelen met de overheid zijn:

eHerkenning: veilig inloggen en betrouwbaar digitaal zakendoen

Veilig inloggen is belangrijk als u online zaken regelt bij de gemeente, belastingen betaalt of te maken heeft met andere overheidsorganisaties. Steeds meer overheidsorganisaties gebruiken eHerkenning om hun diensten online aan te bieden. U kunt eHerkenning zien als een soort DigiD voor bedrijven.
Met dit middel kunt u bij meerdere onderdelen van de overheid terecht. Het is dus geschikt om vaker en op meerdere plaatsen te gebruiken. Dat scheelt uw bedrijf veel verschillende wachtwoorden en biedt tegelijkertijd optimale veiligheid en betrouwbaarheid. Leden van Bouwend Nederland kunnen eHerkenningsmiddelen aanschaffen met ledenvoordeel.

Digitaal zaken doen biedt meer mogelijkheden

Steeds meer zaken kunnen digitaal. Zowel met de overheid, als tussen bedrijven onderling. Het is mogelijk om:

eHerkenning is de digitale sleutel

Schaf eHerkenning met Ledenvoordeel aan. Klik hier voor meer informatie over het Ledenvoordeel. Bij honderden overheidsorganen (Rijk, provincies, gemeenten, etc.) kunt u terecht. Kijk voor een overzicht op www.eherkenning.nl/inloggen-met-eherkenning/waar-kunt-u-inloggen.

Wij adviseren u eHerkenning niveau 2+ aan te schaffen. Hiermee kunt u de meeste zaken regelen. Een stappenplan om het voor u juiste niveau te bepalen, is beschikbaar op website van eHerkenning: www.eherkenning.nl/inloggen-met-eherkenning/middel-aanvragen.

Let op, als u gebruik maakt van het ledenvoordeel van Bouwend Nederland; Z Login, kunt u ook gebruik maken van de Beheer Module. Hiermee kunt u bijhouden welke medewerkers binnen uw bedrijf eHerkenning hebben en welke handelingen zij namens het bedrijf mogen doen. Bij uitdiensttreding kunt u dan gemakkelijk en per direct de rechten intrekken. Voor meer informatie, zie www.zlogin.nl/nl/25222940-EH_Beheer_Module.html.