Afbeelding Meet-up | Innovation Power

Meet-up | Innovation Power

Nu terugkijken

In een webinar van een uur ontdek je alles over de ideeën van twee jonge bouwers, inclusief de manier waarop ze die uitgevoerd kregen. Hoe ontdek je kansen en hoe pak je ze? Wat ging er mis, wat ging er goed en welke tips hebben ze voor jou? Ernst Bouma van Vink Bouw kreeg - vers van het HBO - een heel bouwbedrijf aan het BIM-en, inclusief leveranciers met alles erop en eraan. Wat is zijn geheim? En Anne Koudstaal kreeg het voor elkaar dat VolkerWessels en KWS Infra concreet aan de slag gingen met zijn multifunctionele en duurzame Plastic Road. Hoe is het om je droom realiteit te maken en hoe bevalt zijn rol als ondernemer-slash-projectleider?

 

 

  

Plastic is de weg

Anne Koudstaal neemt je mee in de ontwikkeling van zijn Plastic Road en de manier waarop die een positieve bijdrage levert aan ongeveer alles. Je kunt er zelfs water en kabels in kwijt. Zijn plastic wegen de toekomst voor de GWW? Hoe kom je überhaupt op het idee om van doppen een weg te maken? Hoe is het om je droom realiteit te maken en hoe bevalt zijn rol als ondernemer-slash-projectleider? 

    

   
      

               
       

Naar boven

 

      
BIM is geen kant-en-klaar bouwpakket

Ernst Bouma van Vink Bouw is BIM Regisseur bij Vink Bouw. Hij initieert en implementeert de procesmatige en technische ontwikkelingen rondom BIM - inclusief cultuurverandering. In zijn presentatie vertelt hij hoe hij Vink aan het BIM-en kreeg. Van het opstarten van nieuwe rol(len), zijn werk als BIM-regisseur en het belang van experimenteren, leren en het investeren in kennis.