Afbeelding .

.

Toolbox en campagnemateriaal voor #investeerinruimte

Draag jij bij aan onze campagne? Heel fijn! Met deze toolbox helpen we je hier een handje bij. Deel de campagnevideo en de afbeeldingen op jouw LinkedIn en Twitter. Samen zorgen we ervoor dat de boodschap #investeerinruimte voor de betreffende ministers en fractievoorzitters niet te missen is.

Zo kun je meedoen

In de social media spiekbrief bieden we je een uitgebreide uitleg over de campagne, inclusief een aantal bijschriften ter inspiratie. De campagne valt uiteen in 2 weken. 

In week 1 (tussen 4 augustus en 7 augustus) kun je de campagnevideo delen op Twitter en LinkedIn, voorzien van #investeerinruimte. Je vindt de video achter de buttons hieronder.

In week 2 (tussen 10 augustus en 14 augustus) willen we je vragen om de afbeeldingen te delen op LinkedIn en Twitter, opnieuw voorzien van #investeerinruimte. Ook de afbeeldingen kun je hieronder downloaden.

Campagneweek 1 | Tussen 4 augustus en 7 augustus

In week 1 kun je de campagnevideo delen. Je downloadt de video eenvoudig via de onderstaande buttons. Hierna kun je de video uploaden in een bericht op LinkedIn of in een tweet in je Twitter-profiel. Je vindt hier de video in het formaat geschikt voor een LinkedIn- of Twitter-post. Ook vind je de video in een formaat geschikt voor LinkedIn Stories. Deze laatste versie van de video bestaat, in verband met de maximale lengte, uit een deel 1 (#1) en 2 (#2) die je beide uploadt in je stories. In de spiekbrief vind je een aantal bijschriften ter inspiratie. Het is wel belangrijk om alleen in de eerste week de video te delen en in de tweede week de afbeeldingen. Zo spreiden we de aandacht.

Campagneweek 2 | Tussen 10 augustus en 14 augustus

In week 2 kun je (bij voorkeur op 10, 12 en 14 augustus) de onderstaande campagnebeelden delen. Na het downloaden van de afbeeldingen kun je deze uploaden in een bericht op LinkedIn of een tweet op je Twitter-profiel. Ook hiervoor vind je in de spiekbrief een aantal bijschriften ter inspiratie. 

Heb je vragen over deze campagne? Neem dan contact op met Angelina van Weerdenburg (a.vanweerdenburg@bouwendnederland.nl of 0625127649).