5 redenen voor lidmaatschap

Afbeelding 5 redenen voor lidmaatschap

Waarom lid worden van Bouwend Nederland? Hieronder vind je de vijf belangrijkste redenen volgens onze leden. Meld je dus vandaag nog aan! Bel direct met 079 3 252 157 of vul het aanmeldformulier in om je aan te sluiten bij ons collectief.

Welkom bij Bouwend Nederland

Een ondernemer in de bouw heeft heel wat aan het hoofd. Opdrachten binnenhalen en uitvoeren, personeelsbeleid, arbeidsomstandigheden, administratie, kennis op peil houden, op de hoogte blijven van (veranderende) regelgeving en nog veel meer. Bouwend Nederland kan u daarbij helpen. Met informatie en kennisuitwisseling. Met ledenvoordelen waar u echt iets aan heeft. Maar ook met een telefonische helpdesk voor uw vragen op allerlei terreinen.

Wat kunnen we voor je betekenen

   

1. Vragen en advies | dienstverlening

Bouwend Nederland kent de sector als geen ander en is dus hét adres voor al je praktische vragen. Heb je vragen of een aanbesteding? Of wil je wat weten over personeelsbeleid? Of heb je een kwestie met een opdrachtgever? Bouwend Nederland staat je bij met raad en daad.

2. Informatie | brancheontwikkeling

Bouwend Nederland geeft voorlichting en cursussen waar je wat aan hebt en tilt zo je bedrijf en de sector naar een hoger plan. Via deze website en via de digitale ledennieuwsbrieven blijf je goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt.

3. Belangenbehartiging | lobby

Bouwend Nederland komt op voor jouw belangen. Daarom praten we met ministers, gemeenten, scholen, waterschappen, etc. Kortom met jouw opdrachtgevers. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent: bouwen!

4. Financieel voordeel | voordelen collectief

Door slim gebruik van onze financiële ledenvoordelen, kun je je lidmaatschapskosten terugverdienen. Of zelfs meer dan dat!

5. Elkaar ontmoeten | netwerken

Via Bouwend Nederland ontmoet je collega-bedrijven uit de buurt of markt. Ook kun je ketenpartners en opdrachtgevers ontmoeten op de vele bijeenkomsten.

 

Meld je vandaag nog aan!

Het lidmaatschap biedt je talloze voordelen. Profiteer ook!

Naar aanmeldformulier