Voordelen voor de netwerkpartner

Als netwerkpartner geniet u van alle voordelen waarvan ook reguliere leden van Bouwend Nederland kunnen profiteren. De belangrijkste redenen voor het lidmaatschap vindt u hieronder.

Netwerk Bouwend Nederland

Bent u netwerkpartner van Bouwend Nederland? Dan heeft u toegang tot het netwerk van de vereniging! U ontmoet bouw- en infrabedrijven uit de keten, omgeving of uw markt. Ook kunt u in gesprek met ketenpartners en opdrachtgevers op een van de vele bijeenkomsten.

Financieel voordeel

Als netwerkpartner kunt u exclusief profteren van de kortingen op een selectie van onze financiële ledenvoordelen. Door slim hiervan gebruik te maken, kunt u de kosten van het netwerkpartnerschap zelfs terugverdienen. Of zelfs meer dan dat!

Bouwend Nederland Advies

Bouwend Nederland kent uw sector als geen ander en is dus hét adres voor al uw praktische vragen. Heeft u vragen of een aanbesteding? Of wilt u iets weten over personeelsbeleid? Bouwend Nederland staat u bij met raad en daad.

Online dienstverlening

Als netwerkpartner krijgt u toegang tot Mijn Bouwend Nederland, het besloten ledengedeelte op www.bouwendnederland.nl. U kunt hier kosteloos gebruikmaken van allerhande online dienstverlening. Bijvoorbeeld de kant-en-klare modelcontracten, de vele praktische publicaties en specials maar ook  ons kenniscentrum met feiten en cijfers over de sector.

Altijd op de hoogte!

Via de website, de tweewekelijkse ledennieuwsbrief, onze thematische nieuwsbrieven en het ledenmagazine BouwendNL bent u steeds als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt.