Inschrijving Bewust Veilig staat open

Door Redactie, 16 januari 2018

Inschrijving Bewust Veilig staat open

Bouwend Nederland en UNETO-VNI organiseren vrijdag 16 maart , samen met de Aannemersfederatie Nederland (AFNL) en andere stakeholders, de tweede editie van Bewust Veilig. Op deze dag staan we specifiek stil bij veiligheid op het werk. Het is van het grootste belang om ongelukken en arbeidsongeschiktheid te voorkomen, én om faciliteiten te bieden zodat mensen duurzaam inzetbaar zijn en blijven. Dat is een gezamenlijk belang van werkgevers én werknemers.

Het afgelopen jaar is tijdens Bewust Veilig op meer dan 2000 werklocaties van 150 bouw-, infra- en installatiebedrijven stilgestaan bij veiligheid(sbewustzijn) op de werkvloer. In totaal deden zo’n 45.000 medewerkers, opdrachtgevers en overige ketenpartners mee. Ook dit jaar roepen wij alle leden op om (weer) mee te doen en extra aandacht aan veiligheid te geven.

Aanmelden kan via bewustveilig.com. Hier vindt u ook inspiratie voor de invulling van de dag en promotiemateriaal. De eerste 150 aanmelders krijgen het promotiemateriaal gratis toegestuurd.

Doe mee met Bewust Veilig en meld je vandaag nog aan »


ARBEIDSOMSTANDIGHEDEN EN VEILIGHEID