Uitbreiding ledenvoordeel: Adviseurs 3.0

Door Elize Benard , 18 januari 2018

Uitbreiding ledenvoordeel: Adviseurs 3.0

Adviseurs 3.0 is de naam waaronder Dé CO2 Adviseurs en MVO Consultants gezamenlijk hun diensten aan onze leden aanbieden. Was u al bekend met de interactieve seminars en de enthousiaste begeleiding van de jonge geesten van Dé CO2 adviseurs om te komen tot certificering op niveau 3 of 5 van de CO2-presatatieladder?

Hetzelfde enthousiasme vindt u in de adviezen en begeleiding op MVO-gebied. Van coaching tot volledige ontzorging in het opzetten van praktische managementsystemen op basis van normen zoals ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, MVO Prestatieladder, Veiligheidsladder en diverse BRL normen. Alle adviseurs zijn sociale en vakbekwame mensen die met veel plezier en passie de klanten helpen het certificaat naar wens te behalen en/of te behouden. Ze weten als geen ander tegen welke interne uitdagingen bedrijven aanlopen. Door actief mee te denken in oplossingen en net dat extra stapje te zetten ontzorgen zij maximaal.

Interesse in dit ledenvoordeel? U kunt rechtstreeks contact opnemen met Adviseurs 3.0 via info@adviseurs30.nl of 033-4328770. Of bekijk hun websites voor diverse gratis webinars en seminars: www.co2adviseurs.nl, www.mvoconsultants.nl en www.adviseurs30.nl.


DUURZAAMHEID DUURZAAM INKOPEN DUURZAAMHEIDSINSTRUMENTEN REDUCEREN VAN VERSPILLING

Over de auteur

E (Elize) Benard

Adviseur Dienstverlening Binnendienst