Vijfde JBN Masterclass van start

Door Redactie, 22 januari 2018

Vijfde JBN Masterclass van start

Vrijdag 26 januari 2018 start ie weer. Een rollercoaster in persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, ons management development programma: de JBN Masterclass. Inmiddels voor de vijfde keer en met 16 deelnemers. Dat betekent: Volle bak!

Het economisch herstel dringt door in management development. Personeel wordt weer schaars. Er wordt gevochten om goede mensen. Het is zaak talent te boeien en te binden. En dat kan goed met de JBN Masterclass. Eind vorig jaar hebben we een groot deelnemerstevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder alle oud-deelnemers. Meer dan 80% heeft meegewerkt. En wat blijkt: Iedereen denkt met plezier terug aan de JBN Masterclass. Iedereen beveelt de JBN Masterclass graag aan en gemiddeld wordt de Masterclass beoordeelt met een 8,4. Daar zijn we natuurlijk ongelofelijk blij mee.

Wil je ook doorgroeien naar de top? Je voorbereiden op eindverantwoordelijkheid? Balans brengen in werk en privé? Sparren met gelijkgezinden? In andermans keuken kijken? Wil je af en toe even uit de waan van de dag, nadenken over de toekomst van jezelf, je bedrijf, de sector en de markt? Met boeiende bijeenkomsten, bedrijfsbezoeken en intervisies maar zonder huiswerk? Check dan de JBN Masterclass. De volgende, in de bouwbranchebrede variant, start op vrijdag 23 februari. Meer weten? Bel Syto Goslinga op 0294 450 585.

Nog geen lid van Jong Bouwend Nederland en toch interesse om deel te nemen? Dat kan.Voor Bouwend Nederland leden is er een ledenvoordeel: http://www.bouwendnederland.nl/ledenvoordelen/Jong Bouwend Nederland MasterclassContactpersoon bij dit bericht

Yvonne Hiddink

Bedrijfsadviseur Sociale Zaken Regio Randstad Zuid