Beste Bouwer en Beste Verbouwer 2017

Door Redactie, 23 januari 2018

Beste Bouwer en Beste Verbouwer 2017

Bouwnu.nl heeft de prijzen voor Beste Bouwer en Beste Verbouwer 2017 uitgereikt. De prijzen zijn toegekend in drie categorieën en voor alle categorieën gold een minimum van 10 reviews. Op Bouwnu.nl, dé reviewsite voor de woningbouw, geven consumenten een review op basis van hun ervaringen met de nieuwbouw of verbouw van hun woning.

De winnaars zijn: 

Categorie Winnaar Uit Score 
Beste Bouwer tot 50 reviews HuneBouw bv Hoogeveen 8,8
Beste Bouwer 50+ reviews Bouwbedrijf Vosman B.V. Raalte 9,3
Beste Verbouwer Bouwbedrijf J.P. Leguijt Krommenie 9,8

Op de foto ziet u Jan Piet Leguijt en Jose Overeen van Bouwbedrijf J.P. Leguijt en Edwin Groot (directeur Stichting Klantgericht Bouwen en initiatiefnemer van Bouwnu.nl).

Edwin Groot: “Ik ben blij om te zien dat veel aannemers voldoening en waardering halen uit reviews. En dat het hen scherp houdt. Steeds meer consumenten vinden hun weg naar bouwnu.nl. En die reviews geven andere consumenten weer handvatten bij het maken van hun keuze voor een aannemer. Ik feliciteer de drie enthousiaste winnaars van 2017 met hun prestaties.”

Winnaar nieuwbouw tot 50 reviews

HuneBouw uit Hoogeveen heeft de prijs gewonnen voor Beste Bouwer 2017 van 10 tot 50 reviews. Met een 8,8 gemiddeld spraken de klanten hun tevredenheid uit. “We zijn een bedrijf met betrokken medewerkers en leveren hoge kwaliteit. En dat is nu beloond met deze mooie prijs” – Klaas Graveland, directeur.

Winnaar nieuwbouw 50+ reviews

Bouwbedrijf Vosman uit Raalte heeft met gemiddeld een 9,3 de prijs voor de Beste Bouwer 2017 met 50 of meer reviews gewonnen. Vorig jaar won Vosman de prijs voor Beste Bouwer van 10 tot 50 reviews. “We merken 100% dat we nieuwe klanten hebben gekregen door het behalen van de prijs. We gaan komend jaar ook alle klanten weer om reviews vragen.” – Remco Harink, directeur.

Winnaar Beste Verbouwer

Bouwbedrijf J.P. Leguijt uit Krommenie heeft met gemiddeld een 9,8 de prijs voor de Beste Verbouwer 2017 met 10 of meer reviews gewonnen.
“Sinds 1,5 jaar zijn we begonnen om de link naar de Bouwnu-vragenlijst mee te sturen bij iedere factuur. Ik wist eigenlijk niet dat er een jaarlijkse prijs voor was. Maar nu we hem hebben zijn we er erg blij mee! Een mooie beloning.” – Jan Piet Leguijt, directeur.

Bouwnu.nl

Klik hier als u wilt weten wie de tweede en de derde prijzen hebben gewonnen of voor meer informatie.


MARKT