JPV Festival 2018

Door Yvonne Hiddink , 29 januari 2018

JPV Festival 2018

Op 5 april vindt de vierde editie plaats van het JPV Festival met dit jaar als thema Resilient Environment. Dé plek om nieuwe kennis op te doen en te sparren met collega jong professionals over ontwikkelingen binnen en buiten jouw vakgebied. Je kunt enorm veel leren van anderen, kom dus vooral gluren bij de buren! En zoals je van een festival gewend bent is er meer te doen dan je mee kunt maken. Jij bepaalt zelf waar je aanschuift en wanneer je weer verder gaat.

Jong Professionals Verenigd is hét netwerk voor kennis en ontwikkeling van jonge professionals die zich bezighouden met de ‘gebouwde omgeving’. Wij houden elkaar op de hoogte van de nieuwste technologische en maatschappelijke ontwikkelingen en stimuleren kruisbestuiving tussen verschillende sectoren binnen de driehoek mens, gebouw en omgeving. Initiatiefnemers van dit netwerk  zijn de jongerenverenigingen van Bouwend Nederland, Uneto-VNI, TVVL, NVDO en FMN.

Op 5 april komen o.a. Marjet Rutten en Jan Rotmans spreken. Uiteraard is er ook weer een future lab waar je kunt  spelen met de nieuwste technische gadgets, laat je verbazen door geniale uitvinders en overlaad jezelf met kennis.  Ontdek, leer en ervaar.

De komende weken wordt het programma verder aangevuld we houden je hiervan op de hoogte en het volledige programma is terug te vinden op www.jongprofessionalsverenigd.nl

Noteer alvast: JPV 2018, 5 april van 14.00 tot 20.00 uur in De Metaal Kathedraal Utrecht


DUURZAAMHEID CIRCULAIRE ECONOMIE KLIMAATADAPTATIE BEBOUWD GEBIED BEVORDEREN KETENSAMENWERKING OPLEIDERS IN DE BOUW EN INFRA

Over de auteur

Y. (Yvonne) Hiddink

Bedrijfsadviseur Sociale Zaken