Avans en Bouwend Nederland sluiten netwerkpartnerschap

Door Redactie, 01 februari 2018

Avans en Bouwend Nederland sluiten netwerkpartnerschap

Het toevoegen van meer actuele kennis richting docenten en studenten: dàt is voor Avans Hogeschool de reden om netwerkpartner Onderwijs van Bouwend Nederland te worden.

Op donderdag 1 februari vond de feestelijke ondertekening plaats van een veelbelovend partnerschap. De contacten waren al goed; de samenwerking tussen Avans en Bouwend Nederland is al jaren een stevige. Avans vindt het belangrijk om goed met het bedrijfsleven samen te werken en streeft continu naar verbetering. Bouwend Nederland faciliteert en ondersteunt hen daar al jaren goed bij. Het netwerkpartnerschap is een volgende stap om deze samenwerking kracht bij te zetten.

Dit Netwerkpartnerschap Onderwijs voegt dan ook een dimensie toe aan deze samenwerking: zowel docenten als studenten krijgen een gemakkelijke ontsluiting tot het netwerk en de actuele informatie van Bouwend Nederland. Denk hierbij aan het bezoeken van landelijke thema- of netwerkbijeenkomsten van Bouwend Nederland en ontsluiting van informatie op het gebied van o.a. aanbesteden, duurzaamheid, bouwrecht, alsmede toegang tot online hulpmiddelen, die het onderwijs bij Avans voor zowel docent als student vereenvoudigen!

Wilt u meer informatie over een Netwerkpartnerschap, als onderwijsinstelling of als bedrijf? Mail Marjan Brinkman via m.brinkman@bouwendnederland.nl.


ONDERWIJS EN OPLEIDING