Hoe kun je als bedrijf aan de AVG voldoen?

Door Joppe Duindam , 01 februari 2018

Hoe kun je als bedrijf aan de AVG voldoen?

Inmiddels is het breed bekend. Vanaf 25 mei moet iedere organisatie aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voldoen. De Wet bescherming persoonsgegevens vervalt vanaf dat moment. Uw organisatie moet dan precies in beeld hebben welke persoonsgegevens er in het bedrijf rond gaan, waar ze voor worden gebruikt en of dat wel mag. Wat nu precies te doen? Met het beantwoorden van een handvol vragen weet u het voor uw bedrijf.

Sinds kort is er een regelhulp gepubliceerd. Met deze regelhulp kunt u zelf bepalen wat voor uw organisatie van toepassing is. Stapsgewijs wordt u door de AVG geloodst. Dat biedt houvast.

Klik hier voor de regelhulp op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens »

Trainingen AVG

Wilt u meer weten? Bouwend Nederland kan u helpen. Op onze website vindt u een themapagina over de AVG. Alle relevante en nieuwe informatie zal daar verschijnen. Daarnaast zal de Bouwend Nederland Academy binnenkort starten met het verzorgen van trainingen. Zowel incompany, specifiek voor uw bedrijf, als open inschrijving waar u met andere leden de AVG krijgt uitgelegd, u op weg wordt geholpen en uw vragen worden beantwoord.

Klik hier voor de themapagina over de AVG »

Vragen over de mogelijkheden voor een incompany training voor uw bedrijf? Bel 079-3252137 of stuur een e-mail naar academy@bouwendnederland.nl.  

Voor een specifieke vraag omtrent de AVG kunnen leden bellen of e-mailen met Bouwend Nederland Advies via advies@bouwendnederland.nl en 079-3252250.


ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE

Over de auteur

J.S.S. (Joppe) Duindam

Accountmanager