Algemene voorwaarden (AVA), wat kun je ermee?

Door Redactie, 14 mei 2018

Algemene voorwaarden (AVA), wat kun je ermee?

Algemene voorwaarden, je krijgt ze vaak, maar je leest ze zelden. Toch? Waarschijnlijk stuur je altijd keurig de 'AVA 2013, herzien in december 2014' mee met jouw offertes, maar heb je deze voorwaarden ook weleens écht doorgelezen? Weet je écht wat de rechten en plichten zijn bij onderwerpen zoals meerwerk en oplevering? Weet je écht wanneer je aansprakelijk bent voor gebreken, en wanneer niet? Al deze vragen beantwoorden we nu voor je in deze eendaagse cursus op 14 juni!

Als je deze cursus hebt gevolgd, ken je:

  • De belangrijkste rechten en plichten voor jouw als opdrachtnemer, zoals die staan omschreven in de AVA 2013, herzien in december 2014.

Interessant voor…

Werk jij bij een bouwbedrijf? En ben jij betrokken bij de contractvorming met opdrachtgevers (op basis van de AVA 2013, herzien in december 2014) en de eventuele discussies die hierover kunnen ontstaan? Dan is deze cursus interessant voor jou!

Zo ziet de cursus eruit

Deze dagcursus is voornamelijk interactief. Je gaat veelvuldig aan de slag met praktijkvoorbeelden van alledag. Neem gerust ook je eigen ervaringen mee, zodat je deze kunt delen met de cursus leider en andere deelnemers. Daarnaast neemt de cursusleider je mee door de vele wetten, regels en verplichtingen.

Met meer collega's een training volgen op eigen locatie? Dat kan! Vraag naar onze InCompany voorwaarden en prijzen, tel: 079-3252137ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE