Haal het beste uit jezelf als directeur/eigenaar

Door Redactie, 12 februari 2018

Haal het beste uit jezelf als directeur/eigenaar

Ben jij directeur of eigenaar van een bouw- of infrabedrijf? En vraag je je wel eens af hoe je zaken efficiënter of slimmer kunt aanpakken? Als directeur of eigenaar heb je het vaak druk. Je weegt prioriteiten zorgvuldig af, maar waar doe je nu écht goed aan? Sta je écht aan het roer of word je geleefd door de dagelijkse gang van zaken? Haal je wel het beste uit jouw werknemers? En hoe warm is het contact met jouw relaties? Op 26 maart organiseren wij een cursus waarin jij leert het beste uit jezelf te halen!

Als je deze workshop hebt gevolgd weet je:

  • Hoe je meer kunt bereiken met minder inspanning en meer plezier;
  • Welke invloed je hebt op je bedrijf, bewust of onbewust, en welke mogelijkheden dit biedt, zodat je weer recht aan het roer komt te staan;
  • Hoe je beste uit jezelf, je medewerkers én je relaties kunt halen. Daar profiteren ook je klanten van!

Interessant voor…

Deze workshop is interessant voor jou als je directeur of eigenaar bent van een bouw- en infrabedrijf mét personeel. Je wilt graag meer bereiken met meer plezier en minder inspanning. Je bent iemand die bereid is om in de spiegel te kijken en openstaat voor vernieuwing.

Zo ziet de workshop eruit

De workshop duurt één dag. Naast de input van de trainer nemen we ook jouw bagage en ervaringen uit het verleden mee in het programma. Door middel van een test inventariseer je met de trainer waar bij jou en jouw onderneming de winst te behalen is. Samen met de trainer én de input van de aanwezige collega-ondernemers bepaal je hoe je die winst gaat realiseren. Na afloop ga je naar huis met een aantal concrete maatregelen, afgestemd op jouw unieke situatie. Die kun je de volgende dag direct al toepassen. Dus geen zweverige workshop, maar handen uit de mouwen!

Met meer collega's een training volgen op eigen locatie? Dat kan! Vraag naar onze InCompany voorwaarden en prijzen, tel: 079-3252137ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE