Overtuigend voorstellen en aanbiedingen presenteren

Door Redactie, 14 februari 2018

Overtuigend voorstellen en aanbiedingen presenteren

Die staat! Een afspraak in de agenda bij die ene opdrachtgever waar jij heel graag voor wilt werken. Dit is dé kans om te laten zien wat jij en je onderneming in hun mars hebben. Waarom een opdrachtgever joúw moet hebben voor die ene klus. Maar dan begint het pas. Je wilt jezelf op een goede, aantrekkelijke manier presenteren, jezelf op een overtuigende manier voorstellen. Hoe pak je dat aan? Dát leer je in deze dagcursus!

Wil je graag meer werk gegund krijgen? Dan is het belangrijk om jezelf, jouw bedrijf en jouw aanbieding goed te kunnen presenteren. Een goede voorbereiding, het toelichten van een voorstel, het houden van een presentatie en je publiek boeien en binden horen hier allemaal bij. Met deze training op 27 maart krijg je deze technieken onder de knie.

Na deze training:

  • Weet je jezelf en je bedrijf op een overtuigende manier voor te stellen;
  • Neem je handige tips voor een goede voorbereiding, toelichting op het voorstel, de presentatie zelf en het boeien van je publiek mee naar huis;
  • Presenteer je je aanbieding zó dat opdrachtgevers graag zaken met jou doen.

Volg deze cursus als je…

In een bouwbedrijf werkt en technisch onderlegd bent. Ben je daarnaast iemand die commercieel graag een steentje bij draagt maar op dat vlak nog weinig ervaring heeft? Dan is deze training voor jou bestemd! Tijdens deze training ontwikkel je commerciële vaardigheden, leer je beseffen hoe belangrijk je ‘gunfactor’ is én word je minder afhankelijk van aanbestedingen.

Zo ziet de training eruit

Deze training is de vierde uit een serie van vijf praktische eendaagse trainingen commerciële vaardigheden. In deze serie ontwikkel je alle vaardigheden om succesvolle project- en relatieacquisitie te plegen. ’s Ochtends behandelen we theorie. ’s Middags brengen we die theorie direct in de praktijk. Je gaat oefenen met een acteur en krijgt praktische feedback. Verwerk al deze handvatten in je presentatie en een opdrachtgever gaat graag met jou in zee!

Met meer collega's een training volgen op eigen locatie? Dat kan! Vraag naar onze InCompany voorwaarden en prijzen, tel: 079-3252137ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE