Jouw onderscheidend voordeel in de markt

Door Redactie, 28 februari 2018

Jouw onderscheidend voordeel in de markt

Waarom kiezen toekomstige opdrachtgevers voor jouw bedrijf? Waarschijnlijk omdat je anders dan je concurrenten bent: anders bent, anders doet, anders werkt. Oftewel: omdat je onderscheidend bent en daarvoor toegevoegde waarde biedt. Maar hoe wordt je onderscheidend? Hoe krijg je die unieke marktpositie? Dat begint met door de bril van je gewenste opdrachtgevers te kijken. Zie kansen en trek je plan. Hoe je dat doet? Dat leer je in deze dagcursus op 28 maart!

Na afloop van deze cursus weet je:

  • Hoe je niet op laagste prijs hoeft te concurreren maar gekozen wordt vanwege jouw toegevoegde waarde;
  • Hoe je de voorkeur wint van opdrachtgevers door in hun ogen beter en aantrekkelijker te zijn mét meer toegevoegde waarde;
  • Hoe je kijkt door de bril van een opdrachtgever met zijn of haar specifieke behoefte;
  • Hoe je een aantrekkelijke positie in de markt verkrijgt.

Interessant voor…

Jou, als je je ondernemer in de bouw- of infrasector wilt onttrekken aan prijsconcurrentie. Ben jij een ondernemer die zich voordelig wil onderscheiden van hun concurrenten en zo de voorkeur van aantrekkelijke opdrachtgevers willen leren winnen? Volg dan deze cursus.

De cursus

Tijdens de cursus krijg je een inspirerend scala van mogelijkheden om het anders dan anderen te doen aangereikt. Daarvoor dragen onze trainers de nodige methoden en technieken aan. Ook zie je veel voorbeelden uit de dagelijkse praktijk, waar jij op voort kunt borduren. Hierdoor leer je de kansen voor jouw onderneming te zien én raak je gemotiveerd om deze met twee handen aan te grijpen. Want een onderscheidende marktpositie bouw je niet op papier, maar tussen de oren van opdrachtgevers. Aan de slag dus!

Met meer collega's een training volgen op eigen locatie? Dat kan! Vraag naar onze InCompany voorwaarden en prijzen, tel: 079-3252137ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE