Structuur in marketing en acquisitie

Door Redactie, 01 maart 2018

Structuur in marketing en acquisitie

Marketing van je bedrijf, acquisitie richting nieuwe of bestaande opdrachtgevers, iedere ondernemer krijgt er mee te maken. Maar waar begin je, en hoe hou je het vol, naast al je werkzaamheden voor je projecten? Door structuur aan te brengen in je marketing en acquisitie krijg je meer grip op de ontwikkeling van jouw relatiebestand. Zo krijg je inzicht in welke relaties aandacht verdienen en aan welke kansen je meer tijd moet besteden. Daarmee voorkom je dat je werk moet ‘kopen’ en jouw rendement een knauw oploopt. Volg daarom deze dagcursus op 29 maart en maak jouw commercie beheersbaar!

Na afloop van deze cursus:

  • Zie je meer relevante kansen voorbij komen, waar je vervolgens gericht op inspringt;
  • Heb je grip op de kwaliteit van jouw orderinstroom;
  • Genereer je goed werk voor een goede prijs;
  • Weet je hoe je een structurele aanpak van commercie op moet zetten.

Volg deze cursus als je…

Verantwoordelijk bent voor een (deel van) goede orderinstroom, de marketing van een bedrijf of het relatiebeheer. In de bouw- of infrasector uiteraard. Volg deze cursus ook als je de marketing en acquisitie beheersbaar en overzichtelijk wilt maken, en je niet langer afhankelijk wilt zijn van aanbestedingen. Werk met werk maken is dan overigens óók een goede cursus.

Zo ziet de cursus eruit

De interactieve cursus is helder van opzet en werkt van grof naar fijn. Eerst leer je welke rol je wilt spelen, in welke markten en voor welke opdrachtgevers of projecten. Dat geeft al een hoop inzicht en richting! Vervolgens ga je verder: jouw kwalificaties, je onderscheidend vermogen en je belofte naar die potentiele opdrachtgever. Als je dat weet, denk je na over welke middelen en kanalen je in kunt zetten. Je gaat dus naar huis met je zelfgeschreven plan van aanpak. Onze belofte? Overzicht, zekerheid en een betere nachtrust!


Met meer collega's een training volgen op eigen locatie? Dat kan! Vraag naar onze InCompany voorwaarden en prijzen, tel: 079-3252137ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE