Werk met werk maken in lopende projecten

Door Redactie, 12 maart 2018

Werk met werk maken in lopende projecten

Wist je dat de makkelijkste manier om aan nieuw werk te komen ligt bij bestaande relaties? Wie weet zit er een vervolg aan je huidige opdracht, of wil een relatie je ook voor een ander project inzetten? In deze dagcursus op 12 april leer je hoe je het contact en de relatie met opdrachtgevers op een prettige en effectieve manier onderhoudt. Zowel tijdens als ná projecten. Ook ontdek je hoe je zicht krijgt op nieuwe kansen, daarover in gesprek raakt en op een prettige manier nieuw werk binnenhaalt. Klinkt goed toch?

Als je deze training hebt gevolgd weet je:

  • Hoe makkelijk het is om bestaande relaties goed te onderhouden;
  • Hoe je uit bestaande relaties meer werk kunt genereren.

Volg deze cursus als je...

Iemand bent die technisch onderlegd is, maar ook commercieel graag een steentje bijdraagt en daar nog weinig ervaring mee heeft. Tijdens deze training ontwikkel je commerciële vaardigheden, leer je beseffen hoe belangrijk je ‘gunfactor’ is én word je minder afhankelijk van aanbestedingen.

Zo ziet de training eruit

Deze training is de eerste uit een serie van vijf praktische dagtrainingen commerciële vaardigheden. In deze serie ontwikkel je alle vaardigheden om succesvolle project- en relatieacquisitie te plegen. De theorie die je in de ochtend leert, stemmen we af op jouw niveau. In de middag krijg je de kans om in de praktijk te oefenen en ontvang je praktische feedback van een ervaringsdeskundige. Aan het einde van de training heb je geleerd hoe je nieuw werk genereert uit je bestaande netwerk.

Meer leren over marketing en acquisitie? Volg dan ook de overige vier trainingen in de serie commerciële vaardigheden.

Met meer collega's een training volgen op eigen locatie? Dat kan! Vraag naar onze InCompany voorwaarden en prijzen, tel: 079-3252137ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE