Een goede relatie opbouwen met nieuwe opdrachtgevers

Door Redactie, 05 maart 2018

Een goede relatie opbouwen met nieuwe opdrachtgevers

Je hebt een opdracht binnengehaald. Spannend, want met de opdrachtgever in kwestie heb je nog niet eerder samengewerkt. Maar als je weet hoe je een goede relatie opbouwt met deze nieuwe opdrachtgever, gaat het vanzelf en met veel plezier. 19 april leer je het eerste contact te leggen en dit contact uit te bouwen tot een warme relatie. Stap voor stap: hoe open je een gesprek, hoe toon je belangstelling, hoe krijg je wisselwerking? Maar ook: hoe leer je de ander kennen, hoe achterhaal je wat er speelt, hoe introduceer je je zelf en je bedrijf en hoe organiseer je dat er een volgend contact komt?

Als je deze training hebt gevolgd:

  • Krijg je lol in acquisitie;
  • Heb je je ‘Koudwatervrees’ overwonnen;
  • Heb je ervaren hoe leuk het is om nieuwe mensen te leren kennen en uit te vinden wat je voor elkaar kunt betekenen.

Volg deze cursus als je…

Technisch onderlegd bent, maar ook commercieel graag een steentje bij wilt dragen en op dat vlak nog weinig ervaring hebt. Tijdens deze training ontwikkel je commerciële vaardigheden, leer je beseffen hoe belangrijk je ‘gunfactor’ is én word je minder afhankelijk van aanbestedingen.

Zo ziet de training eruit

Deze training is de tweede uit een serie van vijf praktische eendaagse trainingen commerciële vaardigheden. In deze serie ontwikkel je alle vaardigheden om succesvolle project- en relatieacquisitie te plegen. De theorie die je in de ochtend leert, stemmen we af op jouw niveau. In de middag gaan we meteen met die theorie aan de slag: je gaat oefenen met een acteur! Op basis daarvan krijg je praktische feedback van een ervaringsdeskundige. Zo ga je met meer zin in acquisitie naar huis!

Meer leren over marketing en acquisitie? Volg dan ook de overige vier trainingen in de serie commerciële vaardigheden.


Met meer collega's een training volgen op eigen locatie? Dat kan! Vraag naar onze InCompany voorwaarden en prijzen, tel: 079-3252137ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE