Kom 12 maart naar de Regiodag van Randstad Zuid en bezoek de workshop "De toekomst van Virtueel bouwen, BIM van bureau naar bouwplaats met 3D bril"

Door Nicole Lukassen , 13 februari 2018

Kom 12 maart naar de Regiodag van Randstad Zuid en bezoek de workshop "De toekomst van Virtueel bouwen, BIM van bureau naar bouwplaats met 3D bril"

Jij werkt elke dag aan mooie projecten of gebouwen, maar hoe beïnvloeden de nieuwe technieken jouw werkzaamheden? In deze workshop nemen wij je mee met de allernieuwste ontwikkelingen en gadgets op het gebied van virtueel bouwen, zodat ook jij weet welke innovatie je moet toepassen binnen je berdrijf. Naast de nieuwste ontwikkelingen krijg je de mogelijkheid om VR te beleven als nooit eerder. Vraag jij je wel eens af hoe andere bedrijven omgaan met de digitaliseringslag op de bouw?

Met een aantal praktijkvoorbeelden en klantencases tonen wij de technieken die zich nu al bewijzen op de bouwplaats en kantoor. Ben jij al klaar voor de volgende stappen in de bouw? Is Papierloos bouwen, aantoonbaarheid en strengere kwaliteitseisen op de bouw een van de zaken waar jij mee te maken hebt? Dit is een uitgelezen kans om in een korte tijd een volledige overzicht te krijgen van de nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen.

Interesse om een workshop bij te wonen? Aanmelden kan via evenementen@bouwendnederland.nl, o.v.v. bijeenkomst (Regiodag Regio Randstad Zuid), datum 12 maart van 16.00 tot 20.30 uur), locatie (Madurodam, Den Haag), persoons- en bedrijfsnaam, workshopkeuze 2 en diner ja/nee.

Meer informatie over de Regiodag vindt u op www.bouwendnederland.nl/regiodagen/regiodag-randstad-zuid »Over de auteur

N. (Nicole) Lukassen