Randstad Noord wijst de leden de weg naar een schat aan kennis en informatie

Door Redactie, 21 februari 2018

Randstad Noord wijst de leden de weg naar een schat aan kennis en informatie

Alleen ga je sneller, samen kom je verder; bijvoorbeeld door kennis te delen. Bouwend Nederland doet dat met een groot en breed pakket aan workshops, trainingen en cursussen voor de leden.

BNL Academy en meer
“Wat een enorme hoeveelheid!”, klonk het donderdag 20 februari verrast tijdens de vergadering van regiobestuur Randstad Noord met afdelingsvoorzitters. De leidsmannen doelden op de BNL Academy, op de workshops, trainingen, cursussen en dergelijke die Bouwend Nederland de leden te bieden heeft. Acht collega’s uit Zoetermeer waren naar de vergadering op het regiokantoor in Amsterdam gekomen om een presentatie te geven van dat brede aanbod. Dat loopt van AVA en BENG, BIM en Bouwlogistiek tot ZZP-ers; en van alles daar tussenin.

De informatie komt naar je toe dit jaar
Zaak is natuurlijk dat de leden van Bouwend Nederland-leden weten van die schat aan kennis en informatie zodat ze er ook daadwerkelijk gebruik van kunnen maken. Regiobestuur en afdelingsvoorzitters hebben dat dan ook als belangrijk doel voor 2018 benoemd, laat Jan Overtoom weten. “Be good and tell it”, aldus de manager Regio Randstad Noord. “Het idee is om de pitches die gisteren voorbijkwamen in te zetten op de afdelingsvergaderingen. De leden kunnen er dan uitpikken wat ze interessant en belangrijk vinden.” Daarna is het een kwestie van de boel in gang zetten. Alle onderwerpen liggen immers panklaar op de plank bij Bouwend Nederland.