Ook eerstejaars hbo studenten civiele techniek gaan de bouwplaats op

Door Karin Oomen , 26 februari 2018

Ook eerstejaars hbo studenten civiele techniek gaan de bouwplaats op

Net zoals de bouwkunde studenten van Avans hogeschool, gaan ook de studenten civiele techniek de bouwplaats op om nader kennis te maken met onze leden. Zes bedrijven ontvingen samen bijna 100 eerstejaars hbo studenten en stelden een project beschikbaar om de studenten te ontvangen en hen te informeren over hun werkzaamheden, het project en natuurlijk de carrièremogelijkheden die zij hebben voor hbo'ers.

Wat blijkt; ook hier is vaak veel meer mogelijk dan jongeren denken. Voor ons als sector dus werk aan de winkel! De bouworientatiedagen bieden de deelnemende bedrijven een uitstekende gelegenheid om alvast kennis te maken met nieuw jong talent en hen te enthousiasmeren voor een carrière in de civiele techniek of om alvast stagiaires vast te leggen voor de komende stageperiode, #jegaathetmaken.nl.

Met dank aan de volgende bedrijven, in willekeurige volgorde, die hun deelname dit jaar hebben toegezegd. Martens en Van Oord, Kanters Veghel, KWS Infra, Heijmans Infra, BAM Infra en Dura Vermeer Infra Oost.


ONDERWIJS EN OPLEIDING BEROEPSONDERWIJS EN HOGER ONDERWIJS INSTROOMCAMPAGNE INSTROOM

Over de auteur

C.C.J.M. (Karin) Oomen

Adviseur Onderwijs & Arbeidsmarkt