Ontmoet leden onderhandelingsdelegatie cao op Regiodag Randstad Zuid

Door Redactie, 26 februari 2018

Ontmoet  leden onderhandelingsdelegatie cao op Regiodag Randstad Zuid

De onderhandelingen voor de nieuwe cao bouw & infra zijn in volle gang. Afgaand op de nieuwsberichten van de afgelopen weken is er al een breed scala aan onderwerpen gepasseerd. Als u zowel de berichtgeving van Bouwend Nederland als die van de FNV volgt, zijn de verschillen u vast opgevallen. Komt er nu wel of geen regeling voor oudere werknemers? En veiligheid? Dat mag toch geen punt van discussie zijn! Hoe zit het met die loonsverhogingseis van het FNV 3,5% met een minimum van 1.000 euro?

Eind november 2017 heeft FNV Bouw haar 14 pagina tellende voorstellenbrief al gepubliceerd op internet, maar hoe staat het CNV in de onderhandelingen? En onze eigen werkgeversvoorstellen, waar vind ik die? In welke sfeer vinden de onderhandelingen plaats?

Wilt u weten hoe het er aan de onderhandelingstafel aan toegaat?  Kom dan naar de regiodag van Randstad Zuid op 12 maart in Madurodam. U kunt dan zelf in gesprek met twee leden van de onderhandelingsdelegatie. George Raessens, voorzitter van de werkgeversdelegatie en Erik Tierolf zijn aanwezig om u een doorkijkje te geven.

Wilt u zich aanmelden?  Stuurt u dan een mail met hierin uw bedrijfsnaam en uw eigen naam naar evenementen@bouwendnederland.nl, o.v.v. Regio-dag Randstad Zuid, datum 12 maart van 16.00 tot 20.30 uur, locatie Madurodam, Den Haag. 

Kijk voor het hele programma op: http://www.bouwendnederland.nl/regiodagen/regiodag-randstad-zuid


CAO, ARBEIDSVOORWAARDEN- EN VERHOUDINGEN

Contactpersoon bij dit bericht

Yvonne Hiddink

Bedrijfsadviseur Sociale Zaken Regio Randstad Zuid