Uitnodiging Clustervergadering regio Utrecht, Amersfoort, 't Gooi en Veenendaal

Door Jan Overtoom , 27 februari 2018

Uitnodiging Clustervergadering regio Utrecht, Amersfoort, 't Gooi en Veenendaal

Namens Bouwend Nederland nodigen wij u van harte uit voor de clusterbijeenkomst op donderdag 22 maart 2018 bij Inn Style, in Maarssen.

De clusterbijeenkomst stelt u in de gelegenheid om in een prettige setting andere collega lidbedrijven en de medewerkers van het regiokantoor van Bouwend Nederland te ontmoeten. Uiteraard wordt voorzien in een borrel bent u vrij om te kiezen om bij het diner aan te sluiten. Aan uw deelname aan de clusterbijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Wel dient u zich vooraf aan te melden.

Spreker

Prof. dr. Maarten van Rossem spreekt. Wie kent hem niet als historicus, Amerika-specialist of als commentator op radio en TV over (internationale) politieke en culturele kwesties en van het programma “De slimste mens”. Maarten van Rossems roots liggen in Utrecht. Zijn biografie wordt begeleid door de volgende tekst: “Zoals Maarten van Rossem is er geen tweede. Niemand in spraakmakend Nederland wekt zoveel enthousiasme, woede, bewondering en irritatie op, als de historicus met zijn zwarte trui. Hij is bekend om zijn eeuwige neiging tot relativeren, zijn ogenschijnlijke gebrek aan emotie en zijn even belerende als belezen houding. Oordeelt u zelf!


Programma
15.45 uur – 16.15 uur ontvangst met koffie en thee
16.15 uur – 16.30 uur plenaire opening door Leo Bouman, voorzitter afdeling Utrecht e.o.
16.30 uur – 17.30 uur gastspreker Maarten van Rossem
17.30 uur – 17.45 uur pauze met hapje en drankje
17.45 uur – 18.30 uur ledenvergadering (afdeling Utrecht, NW-Utrecht, Veenendaal, Amersfoort, 't Gooi)
18.30 uur – 21.30 uur borrel met aansluitend lente BBQ


Tijdens de informele BBQ, zijn er heaters en kan er eventueel binnen gegeten worden, maar het weer kunnen we niet organiseren: neem daarom een warme jas mee.

Locatie: Inn Style in Maarssen
Graag ontvangen wij uw aanmelding vóór 8 maart . Stuur een email naar evenementen@bouwendnederland.nl.

Deelname is gratis.Over de auteur

Jan Overtoom

Regiomanager Randstad Noord van Bouwend Nederland