Reviewmarketing en Linkedin: wat heb je eraan in je bedrijfsvoering?!

Door Yvonne van Zijl , 02 maart 2018

Reviewmarketing en Linkedin: wat heb je eraan in je bedrijfsvoering?!

In de JBN management training van 22 maart aanstaande staat reviewmarketing en de relatie met andere sociale media centraal. Linkedin speelt daarin als zakelijk platform een belangrijke rol. Deelnemers krijgen antwoord op de vraag hoe ze reviews en sociale media effectief kunnen inzetten voor zichzelf en hun organisatie.

Ga je uit eten of op vakantie? Dan heb je vast wel eens op sites gekeken als www.iens.nl, www.tripadvisor.nl of www.zoover.nl. Klanten delen hun ervaringen en maken het voor anderen zo makkelijker de keuze om ergens wel of niet naar toe. Ook voor bouw- en infrabedrijven gaan reviews een steeds belangrijker rol spelen bij de keuze van opdrachtgevers om met een bepaalde partij in zee te gaan. Een platform als www.bouwnu.nl merkt dat steeds meer bedrijven én klanten een internetbeoordeling inzetten om zich te profileren of een keuze te maken. De JBN management training over reviewmarketing en LinkedIn spijkert je bij over mogelijkheden voor bouw- en infrabedrijven.

Programma 22 maart 2018

Sacha Murk en Inge Sijpkens zullen deze training voor ons verzorgen. Zij willen in deze training heel specifiek ingaan op vragen die bij deelnemers leven. Bij de bevestiging van je aanmelding vragen we je dan ook om je belangrijkste en meest prangende vraag over sociale media/online marketing op te geven, zodat de trainers hier gericht op in kunnen gaan.

In tijd is het programma als volgt:

15.00 uur: start met voorstelronde en herhaling meest prangende vraag online marketing

15.15 uur: presentatie over laatste ontwikkelingen sociale media, impact op je bedrijf, opkomst reviews sites + beantwoording vragen

16.15 uur: uitleg LinkedIn en relatie tot andere sociale media

16.30 uur: pauze

17.00 uur: Linkedin, profielen optimaliseren + tips & tricks

19.00 uur: afsluitend diner

Locatie, aanmelden en meer informatie

De JBN-management training vindt plaats op een inspirerende en centrale locatie: landgoed Ulvenhart, Heistraat 16 in Ulvenhout (Alphen Chaam). Leden van JBN regio Zuid zijn per e-mail uitgenodigd voor de training. Zij kunnen zich ook aanmelden door een e-mail te sturen aan evenementen@bouwendnederland.nl.

Voor meer informatie over deze trainingen en/of Jong Bouwend Nederland regio Zuid  kun je contact opnemen met Yvonne van Zijl, via y.vanzijl@bouwendnederland.nl of 013 5350510.


ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE

Over de auteur

Y. (Yvonne) van Zijl

Beleidsmedewerker