Bouwend Nederland met Tiny Tukker op Libelle Zomerweek 2018

Door Redactie, 13 maart 2018

Bouwend Nederland met Tiny Tukker op Libelle Zomerweek 2018

Een opvallende ‘Tiny Tukker’, interieurinspiratie en toffe polaroidfoto’s trekken de aandacht. Het enthousiaste verhaal van de bouwondernemers is de hoofdact. Bouwend Nederland staat van maandag 21 tot en met zondag 27 mei op de Libelle Zomerweek op het festivalterrein op het Almeerderstrand van Almere. Met de Tiny Tukker laat Bouwend Nederland op speelse wijze zien hoe leuk en interessant de bouw- en infrasector is. Rondom de Tiny Tukker wordt ook een infratuin aangelegd. Leden van Bouwend Nederland zullen heel de week in en rondom de Tiny Tukker aanwezig zijn.

De Libelle Zomerweek kan jaarlijks rekenen op ruim 80.000 bezoekers, waarvan de helft nog thuiswonende kinderen heeft. Met onze deelname willen wij een specifieke groep beïnvloeders bereiken voor onze instroomcampagne #jegaathetmaken. Voor deze week verbinden we onze campagne aan het thema van de zomerweek en hebben we de Tiny Tukker voor één week omgedoopt tot Tiny Dancer.

Binnen Bouwend Nederland is vanuit regio Oost een projectgroep Libelle Zomerweek opgezet. De projectgroep staat open voor ideeën. Leden die gedurende één dagdeel op de Libelle Zomerweek in Almere graag over het werken in onze sector willen vertellen, kunnen zich ook melden. Ideeën en aanmeldingen graag sturen aan: i.streng@bouwendnederland.nl.


ONDERWIJS EN OPLEIDING INSTROOMCAMPAGNE INSTROOM

Contactpersoon bij dit bericht

Anne de Jonge

Adviseur Onderwijs & Arbeidsmarkt Regio Oost