Regionale voorlichtingsbijeenkomsten | Ben je klaar voor de AVG?

Door Redactie, 20 maart 2018

Regionale voorlichtingsbijeenkomsten | Ben je klaar voor de AVG?

Privacy, persoonsgegevens, verantwoordelijken, impact-analyses…. Mogelijk heb je deze begrippen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) al voorbij zien of horen komen. Wil je weten wat ze inhouden en wat ze betekenen voor jouw bedrijf? En welke ondersteuning Bouwend Nederland biedt? Volg dan een van de voorlichtingsbijeenkomsten. In twee uur tijd leggen we uit wat de komst van de AVG betekent en aan welke voorbereidingen je moet denken.

Data en locaties

Datum Regio Informatie en aanmelden
26 maart 2018 Regio Randstad Noord Klik hier »
29 maart 2018 Regio Randstad Zuid Klik hier »
4 april 2018 Regio Randstad Noord Klik hier »
9 april 2018 Regio Zuid Klik hier »
18 april 2018 Regio Zuid Klik hier »
24 april 2018 Regio Oost Klik hier »
30 april 2018 Regio Noord (Van der Valk, Sneek) Klik hier »
3 mei 2018 Regio Noord (Van der Valk, Assen) Klik hier »

Aanmelden

Aanmelden voor een voorlichtingsbijeenkomst kan door een e-mail te sturen aan evenementen@bouwendnederland.nl, onder vermelding van de datum en locatie waar u de bijeenkomst wilt volgen.

Themapagina AVG

Speciaal voor leden heeft Bouwend Nederland een themapagina over de AVG opgezet met belangrijke informatie om als ondernemer goed beslagen ten ijs te komen. U vindt hier ook een overzicht van alle andere activiteiten die de vereniging organiseert. Heeft u bijvoorbeeld geen gelegenheid om de regionale voorlichtingsbijeenkomst bij te wonen? Op 23 april bieden we aanvullend nog een webinar over de AVG. Hiernaast biedt de BNL Academy cursussen rondom deze verordening.
 
Naar de themapagina AVG »