Er gebeurt meer dan je mee kunt maken!

Door Redactie, 28 maart 2018

Er gebeurt meer dan je mee kunt maken!

Op 5 april staat er een mooie line-up voor je klaar tijdens JPV 2018 in de Metaalkathedraal in Utrecht.  We nemen  je mee langs alle sprekers, workshops en demo's van JPV Festival 2018. Dé plek om te leren van collega professionals en te gluren bij de buren. Dit kun je toch niet laten lopen?

De middag wordt geopend en afgesloten door een aantal interessante sprekers die hun visie geven op wat ons thema Resilient Environment nu eigelijk betekent in de wereld van de bouw- en installatiebranche, ieder met hun eigen invalshoek. Het plenaire programma ziet er als volgt uit:

14.00 uur - Opening Dagvoorzitter Wim van Rooijen
14.05 uur - Olivier Hendriks: Deputy Chief Resilience Officer Den Haag
14.30 uur - Jan Rotmans: De Omwenteling
15.10 uur - Overgang Festival programma
18.00 uur - Marjet Rutten: Innovatie in de Bouwsector
18.45 uur - Afsluiting Dagvoorzitter Wim van Rooijen
19.00 uur - Borrel

De innovatie deskundigen en media experts van Fast Moving Targets nemen hun mobiele studio mee naar ons festival. Zij doen live verslag van de dag en interviewen sprekers en bezoekers met prikkelende vragen vanuit onverwachte invalshoeken. Schuif aan en kom luisteren!

Na de plenaire opening gaan we over in een festival programma waarin jij zelf kiest wat je mee wilt maken. Je kunt gaan luisteren naar boeiende sprekers, in gesprek met andere professionals tijdens Deep Dive sessies of zelf gaan experimenteren in het FutureLab aan de hand van allerlei gave demo’s van toegepaste technologie in jouw vakgebied. Een compleet overzicht van alles wat er op het programma staat vind je op onze website.

In het FutureLab kan je zelf ontdekken op welke manier nieuwe technologie jouw vakgebied de komende jaren gaat beïnvloeden. Waar je vorig jaar vooral nog met gadgets kon spelen voor de fun, zie je nu concrete toepassingen ontstaan voor het werkveld. Je vindt in ons lab onder andere duurzame vervoersoplossingen, AR en VR toepassingen voor de bouw- en installatiebranche, slimme robots maar ook zelfvoorzienende sanitaire hubs. Kom langs en ervaar het zelf!

Schrijf je in! Mail naar y.hiddink@bouwendnederland.nlContactpersoon bij dit bericht

Yvonne Hiddink

Bedrijfsadviseur Sociale Zaken Regio Randstad Zuid