Adviseurs opleidingsinstituten Bouwopleiders in regio Zuid bijeen

Door Bouwopleiders (Ad van der Wiel) , 17 april 2018

Adviseurs opleidingsinstituten Bouwopleiders in regio Zuid bijeen

Een aantal toonaangevende opleidingsinstituten in de bouw en infra werkt met elkaar samen binnen Bouwopleiders. Eén loket voor ontwikkeling, opleiden en loopbaanadvies. Op bezoek bij bedrijven kan een advies dan ook zich niet beperkt tot ‘jouw instituutsputje’. Daarom komen adviseurs van de instituten in de regio bijeen om elkaar producten en diensten te leren kennen (foto regio Zuid). En afspraken te maken over bedrijfsbezoeken alleen of juist met elkaar. Want leren van elkaar is ook interessant.

Bouwopleiders: beter voor jou, beter voor infra & bouw

Vakmanschap in de bouw is belangrijk. Je moet het ontwikkelen en vervolgens - omdat de sector in een hoog tempo verandert - moet je het goed bijhouden. Een aantal toonaangevende opleidingsinstituten in de bouw en infra werkt met elkaar samen binnen Bouwopleiders. Eén loket voor ontwikkeling, opleiden en loopbaanadvies. Eén platform voor het vinden van de juiste opleiding of training in de bouw en infra. Samen bundelen zij de krachten om een samenhangend, overzichtelijk en kwalitatief sterk trainings- en opleidingsaanbod te verzorgen, voor alle niveaus binnen een bedrijf. Voor bouwplaatsmedewerkers, werkvoorbereiders, projectleiders, zzp-ers en directeuren.

Bouwopleiders een samenwerking van Betonvereniging, BOB-OCBI, BouwCirkel, Civilion, KOB en SOMA Bedrijfsopleidingen, Vakgroep Opleidingsbedrijven en Academy Bouwend Nederland.
Meer weten over Bouwopleiders, bezoek de themapagina van Bouwend Nederland.Over de auteur

Bouwopleiders (Ad van der Wiel)

Beter voor jou, beter voor infra & bouw