Uw vraag, ons antwoord – AVG in de dagelijkse praktijk

Door Chi Ling Chu , 01 mei 2018

Uw vraag, ons antwoord – AVG in de dagelijkse praktijk

Op 25 mei 2018 wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Alle organisaties (groot én klein) die persoonsgegevens verwerken, krijgen dan te maken met allerlei nieuwe verplichtingen. Dat geldt ook voor uw bedrijf! Omdat de regels veelomvattend zijn en het gauw 25 mei is, is het belangrijk dat u hier zo snel mogelijk mee aan de slag gaat.

Tijdens het webinar over de AVG van 23 april jl. is gebleken dat de AVG leeft onder onze leden. Als u niet in de gelegenheid was om het webinar te bekijken, kunt u dat alsnog doen via onze website door op deze link te klikken. De sheets die in dit webinar gebruikt worden kunt u hier downloaden. Daarnaast zijn we bezig de vragen die door u tijdens het webinar gesteld zijn, aan het verzamelen en beantwoorden. Dit zal in binnenkort in een FAQ-document op de website geplaatst worden.

Vorige keer gingen we in ‘Uw vraag, ons antwoord’ in op wat er in de AVG is vastgelegd (klik hier om dit nog een keer te lezen). In deze ‘Uw vraag, ons antwoord’ zullen wij de meest gestelde vragen die tijdens het webinar over de toepassing van de AVG in de dagelijkse praktijk gesteld zijn, behandelen.

Over de auteur

C. (Chi-Ling) Chu

Adviseur Arbeidsrecht, CAO & Sociale Zekerheid

Contactpersoon bij dit bericht

Bouwend Nederland Advies

advies@bouwendnederland.nl, 079 - 3 252 250