Dag van de Bouw 2018 | Projecten aanmelden kan nog!

Door Redactie, 15 mei 2018

Dag van de Bouw 2018 | Projecten aanmelden kan nog!

Zaterdag 2 juni is er weer een Dag van de Bouw! Er is nog ruimte om aan te melden. Deze open dag biedt de kans om te laten zien hoe creatief, vakkundig en uitdagend het werk in de bouw & infra is! Door de bouwplaats open te stellen, gunt u omwonenden en andere geinteresseerden de unieke gelegenheid om van dichtbij te zien wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van woningen, gebouwen, sportcomplexen, ziekenhuizen, wegen, sluizen, tunnels en bruggen.

Aarzelt u nog? We hebben tips voor u om een interessant programma te organiseren. Veel bezoekers zijn benieuwd naar de gedachten achter het ontwerp, moderne werkmethoden, gebruikte materialen en natuurlijk alle technische aspecten. Maar u kunt deze dag ook gebruiken om nieuwe collega’s te werven. We hebben daarvoor een ‘je gaat het maken’-game ontwikkeld, een handige gastles die u kunt gebruiken om jongeren en hun ouders en/of familie maar ook zij-instromers mee te nemen in de kansen bij de bouw. U vindt deze je gaat het maken’-game na half mei in de webshop, evenals andere bruikbare informatie om uit te delen op 2 juni. Bijvoorbeeld de beroepenfolder. Wilt u alvast een game reserveren? Stuur ons een mail.

Heeft u vragen over de aanmelding, de openstelling of over de Dag van de Bouw, dan kunt u bij ons terecht. Bouwend Nederland helpt graag mee!

Doet u mee aan deze landelijke open dag op 2 juni? Laat zo zien dat we trots kunnen zijn op onze sector!